Rio 2016 i Tsjekkia: Den olympiske parken vil bli opprettet i august på Lipno-dammen

Sport og gigantiske videovegg, der folk kunne juble for tsjekkiske idrettsutøvere, zápolícím i Rio, surround de hele Lipno Dam. Men blir sentrum en landsby Lipno nad Vltavou, som er å være i nærheten av havnen er en rekke attraksjoner og studio av tsjekkisk TV.

Det er tenkt telefonkonferanse fra Rio, vinnere hailing også besøker Sør Bohemian tidligere idrettsstjerner som Catherine Neumann, Karel Poborsky, Tomas Verner og Vaclav Chalupa.

For fire år siden den tsjekkiske olympiske komité opprettet for fans av tsjekkiske huset direkte på Games i London. Men følgende OL, både vinter og sommer, var ikke egnet for et slikt prosjekt.Og på vinterlekene i Sotsji 2014 i Praha for første gang hevet Olympic Park. Hjem

Så i 18 dager det ble besøkt av 400.000 mennesker.

Du ender opp med å bli en tilhenger.

“Undersøkelsen blant de besøkende viste tydelig at de likte parken. De aller fleste av dem sa at vi bør forberede parken for spill i Rio “, sier George Kejval, leder av Tsjekkias olympiske komité.

I februar 2014 derimot, skoleåret og parken ble hyppig besøkt av skoleklasser. Denne gangen vil helligdager og helligdager være i august 2016.”

” Prosjektet var mest interessert i Sør-Bøhmen-regionen, “sier Kejval.

Lipno som den største kroppen av vann i landet tilbyr ideelle forhold for vannsport som utgjør en stor del av sommeren olympiske programmet. På papiret, derfor begynte å dukke opp Rio Olympic Park Lipno 2016.

Men det bør være en park, denne gangen bare. I en mindre skala må de vokse i andre tsjekkiske byer. Det er snakk om Ostrava, Pardubice og Pilsen.

“South Bohemia tar Olympic Park som en stor mulighet til å bevise ideelt for en aktiv ferie,” sier sentralbanksjef George Zimola.Region ønsker å knytte hendelsen med sitt eget prosjekt i Sør-Böhmen OL.

“Vi ønsker å Lipno få mest mulig ut av eksisterende sport infrastruktur som er i nesten hver kommune. Det er en sykkelsti rundt dammen, slik at de besøkende kan sykle eller rulleskøyte mellom idrettsanlegg. Vi ønsker å ha barn med våre foreldre på Lipno, sier direktør for markedsavdelingen Marek Tesař.

brasiliansk inspirasjon fører til det faktum at i Lipno marina vil tilby arrangørene muligheten til å prøve en rekke varianter strand sport. Det blir ingen konserter, lasershow, gatekunst. Og selvfølgelig skal TV-sendinger fra Rio være oppmerksomhetens oppmerksomhet.