Nordicbet Finland casino bonus

Denne artikkelen tjener som en anmeldelse – det er den første av en serie artikler på 7. Golden Rules.
1. Forstå begrepet oppblåst priser

Dette er den første og mest kritiske faktoren Nordicbet! Hvis du ikke gjør dette, er det best å bare forlate – med en gang – etterlot betting for andre. Selvfølgelig kan du beregne at vyrojatnosti 1,33 per favoritt vil sikkert vinne i dag, men er de foreslåtte koeffisientene for høye? Jeg forsikrer deg, millioner av ganger amatørspillere har sagt dette uttrykket:

“Det er ingenting i verden som kan få dette laget til å miste.” Jeg argumenterer ikke, laget ditt kan være en legitim favoritt, men vil seieren bli vurdert høyere enn de foreslåtte koeffisientene? Spill fra dette synspunktet er ganske likt å kjøpe en bærbar datamaskin for $ 1000 – er det bra? – Han er bra bare fordi du virkelig ønsket å kjøpe den. Men dette er feil posisjon!

Konseptet med oppblåste odds er ganske enkelt, men de fleste som spiller sportsspill kan ikke akseptere det som det er. Selv om det er ganske mulig Nordicbet at dette er til det bedre – for fagfolk som forstår mye om oppblåste koeffisienter, er det flere muligheter for en god gevinst.
2. Utvikle grunnleggende matematiske ferdigheter

Hvis du fortsatt sier uttrykket: “Jeg er ikke god i matte, men …” Jeg kan si med en gang at du ikke er god til å satse, og det er ingenting å gjøre her. Utvilsomt, noen amatørspillere lykkes på bekostning av flaks, baserer sine innsatser på intuisjon og noen “opplevelser”, men for å bli en vellykket profesjonell spiller i bookmakerkontorer må du utvikle en passende plan for størrelsen på spillene. Kort sagt, sportsspill er et spill med tall, og du trenger tilstrekkelig kunnskap om deling og multiplikasjon, som et minimum.

Hvis du ikke er trygg på dine kunnskaper Nordicbet om matematikk, men likevel fortsatt vil satse, studere mulighetene for regneark, samt spesielle programmer for utjevningskoeffisienter, vil du bli overrasket over hvor mye tid de vil spare deg for.

Blogg om Nordicbet i Finland: Nordic FI