Den store og forferdelige Mario Balotelli klarte

Han er bare 28, og blant de mulige veiledere er Bayern, som han angivelig har avtalt om forholdene. Deretter ble denne informasjonen unøyaktig, men dette stopper ikke ryktene.

2. Jan Vertonghen (“Tottenham”)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

Og igjen, “Tottenham,” og igjen forsvareren. Ja, det er ganske mulig at i løpet av sommeren vil “spurs” miste hele forsvarsenteret. Det er vanskelig å forestille seg hvordan Pochettino kommer ut uten genialet Vertongena. Jan Vertongen refererer bare til klubbens tre stjerner (foruten Lloris og Kane), hvis lønn er beregnet i millioner – og i fattige “Tottenham” betyr dette noe.

Belgisk er kjent for ro og ro, slik at laget alltid ser bra ut i forsvaret. Det antas at “spurs” vil gi stjernen sin en ny kontrakt, men så langt har dette ikke skjedd.

1. Mario Balotelli (“Nice”)

Den store og forferdelige Mario Balotelli klarte å la sine sportslige prestasjoner så vel som ikke så mye. På en gang beundret Super Mario alltid den største prodigyen i fotballverdenen og beundret alltid. Eternally i vanskeligheter klarte Mario å brenne seg til sitt hus, studere kvinnens fengsel og strid med nesten alle trenerne og lagkameratene. Han er en tikkende bombe, klar til å ødelegge alt rundt seg.
Etter et mislykket forsøk på å få fotfeste i Milano, flyttet Mario til fransken Nice, i 2016. Siden da har ingenting blitt hørt om ham, noe som allerede er overraskende. Kanskje, på 28 år, forfalt strikkeren til slutt. I Ligue 1 helbredet han godt – han hadde aldri vært så stabil, etter å ha scoret 33 mål i 51 kamper.

Nå er han ledet av Patrick Vieira, som selv var en joker. Spesialisten er stor Mario, som i mai kom tilbake til Italia-landslaget fire år senere. Vil noen større risiko gi en annen sjanse til italieneren? Dette er en av de viktigste intrigerene på sommeren.