En belgisk med et vanskelig å uttale etternavnet

Verdensmester og nasjonal favoritt, Mata laget et navn for seg selv i Valencia, hvorfra han flyttet til Chelsea i 2011.
Allerede i debut sesongen vant han Champions League. Hans avgang til Manchester United forvirret mange fans av London-klubben, som fortsatt ikke har tilgitt denne beslutningen fra Mourinho. Midtbanespillens kontrakt utløper på slutten av sesongen, og det er umulig å forutse hvor han vil være etter. Alt avhenger av hvor mye tid han vil bruke på banen, og hvor mye – på benken.

4. Toby Alderweireld (Tottenham)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

En belgisk med et vanskelig å uttale etternavnet for oss kunne gå til United forover overføringsvinduet, men djevlene kunne ikke gripe den ønskede forsvarer. Som et resultat ble Toby i “spurs”. Alle tegn indikerer at i slutten av sesongen vil han forlate laget – for mange som vil signere ham. Alderweireds verdi for Tottenham er vanskelig å overvurdere – i det nye laget ble han en ekte leder og en av de beste forsvarerne i ligaen. Mest sannsynlig, i løpet av sommeren, vil “United” igjen prøve å lokke ham til ham – i mange år manglet de en stabil og pålitelig defencist.

3. Aaron Ramsey (Arsenal)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

Den viktigste walisiske stjernen, etter Gareth Bale, tilbrakte ti år på Etihad, men alt tyder på at han vil bli et annet klubbikon som vil forlate London. Da Aaron Ramsey kom til Arsenal fra Cardiff, var han 18. mai. Han er ikke den mest talentfulle fotballspiller i gunnerne, men i engasjement og militanthet holder han ikke. Med ankomsten av Unai Emery har betydningen av midtbanespilleren blitt redusert, noe som sannsynligvis vil tvinge ham til ikke å inngå en ny avtale.