Et mål rett fra grøften. Varnsdorfs beundret stor målvakt

“Lagkameratene har spredt seg rundt meg og vi bare ler og gleder oss for en stund,” sa han. “Vi har kommet til en viss grad senere. Jeg må takke trener for en god ide! ”

Treneren er Vlastimil Chod, den tidligere kapteinen til Varnsdorf i 2. liga. “Guttene visste ikke engang at de ikke måtte registrere lagkameratene ved utgravningen.Dette er nærmest en direkte spark, slik at du kan kjøre og fláknout ballen på mål “, sier treneren. “Vi har planlagt det, og dessverre i Kladno vi må ha nok muligheter,” henspiller på det faktum at Varnsdorf tidlig i oktober i en kamp tsjekkiske ligaen valp U17 rupnul. 1: 9, og dermed passerer etter å ha fått en sjanse til å gjenta til ubehagelig ofte

det gir avdelinger Antall offensiven plass for kreativitet, så selv om denne situasjonen er lov til å improvisere. Bare én kommune stresset. “Jeg fortalte dere sette ballen Polen vel, ikke i fordypninger, uegnet til mole”, smilte han

Idea lure Kladno keeper Dominik Rehak Pole blinket bak hodet etter et mål til 0. 2.Ved starten var det nok fem trinn, deretter sin røde klossene treffer ballen med all sin styrke og uheldig Rehak přeloboval.

“Det var ganske ute, så jeg bestemte meg for å gi det et forsøk. Jeg vil absolutt ikke gå inn på det ballong snaps under baren, jeg var ikke fare for keeper og overraskelse, “skildrer Varnsdorfská logre, som beundrer den portugisiske Cristiano Ronaldo bloomers. “Han er strålende.”

Polernes innblanding fra senterets sirkel er også strålende. “Noen i en alder av fjorten år, trodde de ikke at de ville halvveis inn i porten.Han kan ikke selv noen fagfolk, og nå seksten år gammel gutt viste en parade, “Run doffed treneren. “Dessuten er det en sjeldenhet som samsvarer med valp skutt, vi er takknemlige for opptak treneren til Kladno Thomas Abrham.”

Takk for at han kan selv Polak, som smart mål blir langt utover Sluknov kroken, hvor han bor. “Han har et enormt potensial, tenkning, teknikk og et skudd,” påpeker Coach Coach. “Hvis dette trikset fra utgraving nerozkřiknul så, jeg ville ha prøvd det,” han våger å Polen.

Men han sannsynligvis skriker nok.