Kolarov var lenge en av de viktigste aktørene

Midtforsvareren – Dejan LOVREN (Kroatia), 29 år gammel, til fordel for Liverpool
Kostnads ​​Estimert Portal Transfermarkt: 20 millioner euro
Brukte 47 kamper og scoret 2 mål for kroatiske laget

Nesten noen vil nekte den fremgang som den kroatiske Dejan Lovren har gjort i sitt spill de siste årene. Han flyttet til Liverpool sommeren 2014 fra Southampton for 25 millioner euro og har siden spilt en viktig rolle i de forsvarlige redoubts av Reds, som han bidro til å nå Champions League siste sesong. Selvfølgelig lider Lovren fortsatt av feil, som de sier, ut av det blå, men innrømmer Bek sin mye sjeldnere, og er derfor med rette betraktet som en av de beste forsvarerne i det post-jugoslaviske rommet.

Venstre tilbake – Aleksandar KOLAROV (Serbia), 33, til fordel for Roma
Kostnads ​​Estimert Portal Transfermarkt: 12 millioner euro
Brukt 81 kamp og scoret 11 mål for landslaget i Serbia

Kolarov var lenge en av de viktigste aktørene i Manchester City, etter å ha brukt 247 kamper for det engelske laget og skilt seg ut med 21 mål og 37 assistenter, men i fjor for 5 millioner euro ble solgt som ubrukelig til Roma. I leiren til “borgere” har hun stått på yngre spillere, men fordi Kolarov gikk til Apenninene, hvor han fortsetter å demonstrere sin høy klasse, gjenstår, til tross for sin posisjon på banen, ekstremt farlig spiller for portene til romernes rivaler.

Den defensive midtbanespilleren – Miralem PIANIC (Bosnia-Hercegovina), 28 år gammel, står for Juventus
Kostnads ​​Estimert Portal Transfermarkt: 70 millioner euro
Brukte 83 kamper og scoret 11 mål for landslaget i Bosnia-Hercegovina

En av nøkkelaktørene i Juventus vil også finne et sted i Jugoslavias landslag, hvis slike eksisterte. I leiren til den “gamle signoren” flyttet Miralem fra “Roma” sommeren 2016 for 32 millioner euro. Siden da har overføringsverdien mer enn doblet, og Juventus uten Pyanic i midten av feltet er nesten umulig å forestille seg. Interessant, i tillegg til den bosniske midtbanespilleren, har også luxemburgsk statsborgerskap, for ungdomsholdene (U-17 og U-19) som snakket i begynnelsen av en karriere. Imidlertid ble Pyanich født på det moderne Bosnien-Hercegovinas territorium – i byen Tuzla, hvor familien Pyanich ble tvunget til å flytte til Luxembourg på grunn av fiendtlighetene i landet, da Miral var barn.