Rakitic for Barcelona betyr ingenting mindre enn Modric

Sentral midtbanespiller – Luka MODRICH (Kroatia), 33, står for Real
Kostnad estimert av Transfermarkt portal: 25 millioner euro
Brukte 116 kamper og scoret 14 mål for kroatiske laget

I 2008 forlot Luka Modric Dinamo Zagreb for en karriere i Europa. Først spilte han fire sesonger i England for Tottenham, og siden 2012 har han vært en ekte spiller. I lang tid var Modric i skyggen av sine lagkamerater, men de siste årene har de snakket om ham mer og mer. At Modrica regnes som et av lokomotivene til det kroatiske landslaget, som oppnådde suksess ved verdenscupen i 2018. I tillegg spilte Luka en avgjørende rolle i “Real”, tre ganger på rad vunnet Champions League-troféet, som begynte med sesongen 2015/16. Det er ikke overraskende at FIFA anerkjente Modrić som den beste fotballspilleren i 2018, og nå heter Luka den største favoritt i kampen for “Golden Ball” tildelt av France Football.

Sentral midtbanespiller – Ivan RAKITICH (Kroatia), 30 år gammel, til fordel for Barcelona
Kostnads ​​Estimert Portal Transfermarkt: 70 millioner euro
Tilbrakte 101 kamp og scoret 15 mål for kroatiske laget

Rakitic for Barcelona betyr ingenting mindre enn Modric for Real Madrid. Denne kroaten kom til Blaugranas leiren sommeren 2014 for 18 millioner euro fra Sevilla. Åpenbart, siden da har sylianerne flere ganger beklaget at de hadde tillatt Ivan å forlate klubben så billig. I det kroatiske landslaget gjør Rakitic en utmerket tandem i midten av feltet med Modric, takket være midtpunktet av “utkast” regnes som en av de beste i moderne fotball på nasjonalt nivå. Interessant, Rakitic ble født i Sveits og spilte i utgangspunktet for ungdomslagene i dette landet, men fra ungdomsnivå begynte han å bli rekruttert i leiren til det kroatiske landslaget, hvor han til slutt fikk anerkjennelse.

Angrep midtbanespiller – Sergey MILINKOVICH-SAVICH (Serbia), 23 år, til fordel for Lazio
Kostnads ​​Estimert Portal Transfermarkt: 90 millioner euro
Brukte 10 kamper for landsholdet i Serbia

Den universelle sentrale midtbanespilleren Sergey Milinkovic-Savich er den viktigste Lazio-diamanten, hvor han flyttet for 18 millioner euro fra Genk sommeren 2015. Interessant, belgierne har sett Milinkovich-Savich i Vojvodina og i 2014 betalte kun 1 million euro for overføringen.