Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

Representant for den gyldne generasjonen av belgiske fotballspillere, Dembele, viste seg tydeligvis i Tottenham, som denne sesongen er vanskelig å forestille seg uten han. Kraftig, teknisk talentfull og “usynlig” dominerer han midtbanen. Dessverre ble han ofte plaget av skader, og i fjor var han ikke på banen så ofte som han ville ha likt – Eric Dyer, Christian Eriksen og Dele Ali gikk over ham under veiledning av Pochettino.
Den belgiske kontrakten utløper på slutten av sesongen, og mange rykter indikerer at han vil forlate laget. Kina er allerede tiltrukket av seg selv, og i Europa har Milan et øye med Dembele.

7. Cesc Fabregas (Chelsea)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

Den 31-årige midtbanespilleren kan betraktes som den største i sin posisjon, og nesten alle vil misunne antallet av hans troféer. Han var en stjerne i Arsenal, Barcelona, ​​Chelsea og det spanske landslaget, og er fortsatt en flott fotballspiller. Siden han var 16 år gammel, har han inspirert andre, og svært få mennesker er i stand til å diktere denne veien fra sentrum av feltet. Men selv spilleren av hans talenter spiller ikke alltid Chelsea. Kanskje, i motsetning til Louis, er han ikke så glad for ankomsten til Surry, og vurderer allerede mulige alternativer for omsorg.

Fabregas kontrakt utløper på slutten av sesongen, og rykter om hint på Diego Simeones mulige overføring til Atletico.

6. Diego Godin (Atletico)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

En ugjennomtrengelig vegg i forsvaret, Diego Godin, regnes som en av de mest pålitelige forsvarerne til Atletico. Han tilbrakte de siste syv årene på høyeste nivå. Etter å ha meldt seg i “Villareal”, flyttet Godin til Atletico i 2010. Han stolte på Simeone, og han løftet den perfekte forsvareren for sitt lag, hvor defensiv spillet er ekstremt viktig. Etter å ha forlatt, ble Gabi Godin kaptein på “madrassen” og førte lagkamerater til seier i UEFA Super Cup mot Real Madrid. Sterk i luften og nyttig i begge foul shots, det er veldig pålitelig og gjør nesten ingen feil. Det er nyttig for alle lag. Den 32 år gamle veteranen bekreftet at han nylig hadde avvist Manchester Uniteds tilbud, siden han hadde tenkt å bli hos Wanda Metropolitano, men den nye kontrakten ble ikke signert. Med avreise vil Madrid miste mye.