Vi er en favoritt, men pass på Sparta, sier treneren Schalke. Frýdek tok det

Sparta i Gelsenkirchen mellom fansen og media heves ikke bekymring, men Schalke kampen čtvrtečnímu tilnærminger med all respekt.

“Velkommen til pressekonferansen før kampen med den tsjekkiske rekorden i antall ligatitler, har trettiseks av dem,” sier talsmann Schalke.

bryting klubben er Sparta magasin viet flere sider. Det starter med en morsom quiz som du vet Praha og Sparta. For eksempel er et av spørsmålene: Hvilken berømt elv renner gjennom byen? Pilsner Urquell er også et valg av alternativer. Eller hvis den gyldne stemmen kommer fra Praha?Foruten Karel Gott kan velges og George tyskere Schalke legende som spilte for Sparta også.

Vi introduserer motstander går gjennom historien til klubben, minnes er også gjensidig duell av Cupvinnercupen kvartfinalene fra 1973. Spesial artikkel Spartan kampanje betaler null året av Champions League i 1992, da den uoffisielle rangeringen kom på tredjeplass i Europa. Sin nettside her har kaptein David Lafata og hans scorings balanse eller coach Zdeněk Ščasnýs.

“Vi vet alle at Sparta ledende tsjekkiske ligaen, har han nok av internasjonal erfaring, fordi i kopper spiller hele tiden,” sa trener Schalke.

“forbedret defensiv, mange mål. Vi må være forsiktig på sine pauser. Jeg ble fascinert av venstre side, spesielt Frydek.Opp foran er en rask Krejci, “han fortalte Breitenreiter.

” Vi kommer til et veldig godt lag, mange spillere startet i representasjon. Men målet vårt er klart, vi ønsker å vinne og sikre en god startposisjon for å gå videre til vårpensjonsfasen. Ja, vi er favoritten, “sa hjemmetrener.

Når en av de lokale journalistene spurte om på grunn av travle timeplan Schalke vekslet rapport Breitenreiter respons nølte. “Vi er ikke trette, men vi har fortsatt mange vanskelige kamper. Jeg må tenke på alt som vi ikke legge til rette for Sparta kamp. ”

Faktum er at mot Sparta nevyběhne nederlandske spissen Klaas-Jan Huntelaar, som doléčuje liten skade.Kanskje det er bra, våren 2012 i elimineringsfasen av European League, har Plzen gitt fire mål i to kamper (4: 2) og faktisk eliminert det. I fjor scoret han også mot Tsjekkia i Euro-kvalifiseringen, men han ville ikke at tsjekkene skulle vinne, vinne 3: 2.