Vinneren av Golden Boy-prisen i 2015

Den første kjente fotballspilleren som benyttet seg av den nye høyre var den nederlandske midtbanespilleren Edgar Davids, som byttet til Milano. Siden da har slike legender som Michael Ballack, Zlatan Ibrahimovic, Raul og Gianluigi Buffon endret sin bolig gratis.

Før vi snakker om de ti mest ønsket spillere med utgående kontrakter, nevner vi de som ikke har vært på vår liste: Javier Pastore (PSG), Vincent Kompany (Manchester City), Antonio Valencia (Manchester United), Gary Cayhill Chelsea), Filipe Luis (Atletico), Olivier Giroud (Chelsea), Ander Herrera, Chris Smalling (Manchester United), Arjen Robben (Bayern).

10. David Louis (Chelsea)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

Kontroversiell, men veldig talentfull, er den 31 år gamle brasilianen alltid elsket av fans. Han ble en stjerne i Benfica, hvoretter Chelsea signerte ham i 2011. Etter å ha spilt i PSG i to år, kom han tilbake til London, hvor han straks vant gullet fra Premier League. Forrige sesong snakket Louis med treneren Antonio Conte, og var allerede klar til å forlate laget, til mentoren ble erstattet av Maurizio Sarri. I sommer kommer kontrakten til forsvareren til slutt, og mest sannsynlig vil han bli tilbudt å fornye den.

9. Antonio Marcial (Manchester United)

Er det på tide å gå ut? Ti superstjerner som blir gratis agenter i sommer

Vinneren av Golden Boy-prisen i 2015 ble ikke en global følelse, men denne sesongen kan han lett betraktes som den beste spilleren til den synkende klubben. Mange tror at José Mourinho, som ikke stolte på den unge spilleren, forhindret ham i å utvikle seg. Som et resultat gikk Antonio ikke en gang til VM i Russland. Til tross for alle disse misadventures, er han fortsatt en velkommen spiller for mange. I år er det bra. Vil han bli i “MJ”? Det avhenger av om han er fornærmet av den portugisiske mentoren, eller alle problemene i fortiden.