Opora Sparty? Pöpperle gjorde to kics og la et komisk fall på toppen

Dagen begynte å rykke i den andre perioden, da han selv meldte seg inn i mål lyset skutt Gerhát. Men toppen kom elleve sekunder før slutten. Dette førte Sparta 2: 1 og motsto forsvar, som forsøkte å kompensere i kraft-play

Pöpperl fanger Kubat YO pucken inn i mitt, men i stedet er bestemt til å bryte rask spark.. Knase går akkurat å stikke Litvínov Hanzl, for hvem det var ikke noe problem å score i den forlatte bilen.

“Elleve sekunder før slutt, det er gal,” bebreidet han etter kampen Pöpperl. Det var ikke første gang han hadde vist noe slikt etter å ha kommet tilbake til den røde trøyen.Kick unøyaktigheter eller andre feil må utføres i dueller med en Pardubice, Karlovy Vary, eller Trinec, der treneren ble erstattet etter den første perioden.

“Med Thomas, har vi selvfølgelig sa noe. Men det hører til hytta, ikke her diskutert gjennom avisen. Han selv er klar over at han ikke kan gjøre det, fordi det ikke var første gang “, sa trener Josef Jandač.

Pöpperl etter retur til Sparta viste noen gode prestasjoner, for eksempel mot Chomutov, eller i Champions League mot Zürich og hans team holdt. Men unødvendige shunter mer. Han innser det, og det er derfor det andre målet etter en lang lå mørbanket på isen.

Pöpperle humør da skissert i neste scene.Angry keeper prøvde å halvere pinnen, men i stedet han skled føtter, og han endte opp i en grotesk faller på bakken. Hans stab åpenbart det også…

“jeg gjorde det galt. Enten må jeg holde pucken, eller på en eller annen måte å spille den. Men han falt under hans føtter og hva som skjedde, ser du, “kommenterte etter kampen.

“Jeg ville bare få pucken fra en tredjedel. Jeg så Buchtele foran, men det gjorde jeg forferdelig. I det øyeblikket ville jeg at isen skulle forsvinne. Jeg mistet to poeng.Jeg vil ha guttene kommer tilbake en annen gang. ”

Overrasket hele situasjonen var skytteren buffer portene Robin Hanzl, som ønsket først bare for å hindre Pöpperlemu spark til laget sitt tapte offensiv sone.

“Viktor Hübl smart blokkert kølla der, så han fikk pucken til meg og jeg prøvde bare å skyte så raskt som mulig. En lykkelig øyeblikk for oss, vi tar to poeng, “han hevdet skytespill som Litvinov vant for tredje gang på rad, og det virker som endelig rister mesterskapet bakrus.