Englands Daniel Sturridge satt for å erstatte Sportingbet mot Slovakia

Harry Kane er satt til å sitte ute i Englands siste gruppe B-fixtur, mot Slovakia, etter at Roy Hodgson har anerkjent at Premier League’s golden boot-vinner har vist tegn på tretthet over sideens European Championship-kampanje.

Nasjonal leder trakk Kane og Raheem Sterling fra fray på halvtid i kampen mot Wales i Lens på torsdag med hans lagspor, og senere foreslo at begge Sportingbet bonus hadde lidd av “slitasje”.Jeg ville være veldig opprørt hvis det var tilfellet fordi jeg ser dem i trening hver dag.

“Det er mye kvalitet i streikerne. Selv de unge har egenskaper. The Rashfords, Jamie Vardys med bare fire eller fem internasjonale caps…de har fått sine kvaliteter. “Hodgson beskrev Sturridge, som ga en assistanse og et mål i hans 45 minutters skjerm hos Stade Bollaert-Delelis, som” en spesiell spiller “med Godt å bidra nå, ser han ut til å være over en rekke skadeproblemer.

Sterling sliter med å få en innflytelse i Lens og skaffet seg en frustrert England-støtte. Manchester City-vingen hadde snakket lenge med sportspsykiatrien Steve Peters i oppbyggingen til turneringen etter å ha jobbet med ham i løpet av hans tid på Liverpool.Han vil Sportingbet apostas sannsynligvis ha en annen utrulling i midtbanen mot Slovakia med enten Dele Alli, skyve videre oppe eller Vardy som muligens opererer i frontlinjen.

Joe Hart, som mot Wales ble Englands felles nest mest erfarne spiller på disse finalen, tegner nivå med James Milners 61 caps, vil beholde sin plass i mål til tross for å erkjenne feilen som ga Wales ledelsen. Manchester City målvakt unnskyldte seg til sine lagkamre i halv tid etter at Gareth Bales svingende 35-meter frispark fant det nederste hjørnet via sin Sportingbet Brasil utstrakte venstre hånd. “Jeg sa bare til ham at han ikke behøvde å be om unnskyldning,” sa Hodgson. Han følte at han kunne ha reddet det, så han ba om unnskyldning.