Beste spillbedrift Sverige

Seier med et handikap

For å satse på en seier med et handikap, må du finne en kamp med mer eller mindre like konkurrenter. En av dem skal ha en fordel, men ikke sterk, ellers vil bookmakeren tilby for lave odds og innsatsen vil være urentabel.

Et handikap på 2,5 poeng for en favoritt er det minste mulige handikapet. Hvis bookmakeren gir et slikt handikap med en koeffisient på 1,5 og høyere, bør den tas. I tilfelle tap, kan du spille den samme innsatsen i neste sett.

Selv / Selv

I bordtennis går setet til en av spillerne scorer 11 poeng. Hvis poengsummen er 10-10, vil spillet gå til forskjellen på 2 poeng. Hemmeligheten ved å satse på odde / like i bordtennis ligger nettopp i denne forskjellen.

Hvis poengsummen er 9-9, vil en hvilken som helst koeffisient fra bookmakeren til og med være lønnsom, fordi i dette settet er det engang garantert. Vanligvis bookmakere blokkere akseptere innsatser på selv når spillerne har nådd 9-9. Men ingen plager seg til å bästa spelbolag forutsi stillingen 9-9 på et tidligere stadium. For eksempel, når poengsummen er 8-8, 8-7 eller 6-7. Hvis det er en følelse av at kampen vil bli vanskelig, må du satse på den jevne.
konklusjoner:

Spill på bordtennis er populære ikke bare blant nybegynnere, men også blant profesjonelle betters. Tiltrekker seg i disse prisene, hastighet: resultatet kan oppnås som i øyeblikket lotteri, og ikke vent på timer eller dager.

Selv i bordtennis er tilfeldige utfall ekstremt usannsynlig: det er praktisk talt ingen kambeks i sett, spillerne blir sjelden skadet, dommeren kan ikke påvirke resultatet med sine beslutninger.

Det er enkelt å analysere bordtennis: bare se på statistikken til to spillere og ikke ta hensyn til været, lagkamerater og andre kompliserende faktorer.

Innsatser på boksere er ikke vidt spredt på grunn av deres spesifisitet. Boksekampene er uregelmessige, det er vanskelig å spore statusen til idrettsutøvere. Mange spillstrategier virker ikke når det gjelder boksing. Men det er liv hacking, å vite at du kan tjene.
Typer av innsatser på boksing:

Sats på utfallet

Standard type spill – et spill på det totale resultatet av konfrontasjonen. Det kan være 3 alternativer: seieren til hver av boksene og tegning. Et uavgjort i boksing er et ekstremt sjeldent resultat. Vanligvis er oddsen for en uavgjort større enn 20, mens en favoritts vinn er estimert fra 1,01 til 1,5.