Sunderlands siste uro hjelper meg å Unibet holde jobb, sier David Moyes

Andre kan betrakte sin posisjon som uheldig, men David Moyes mener han er en heldig mann.Til tross for å ha ordnet seg over den verste starten til en Premier League sesong, som har involvert samlingen av to poeng fra 10 kamper, godtar Sunderlands leder at han på en eller annen måte er misunnelsesverdig.

“Jeg tror klubben er klar over at de ikke vil komme i en Unibet situasjon med å kaste og snu og bytte ledere hele tiden, og som for øyeblikket hjelper meg, sa Moyes. Premiere League: 10 ting å se etter dette helg Les mer

Sunderlands sjuende leder på fem år fortsetter derfor å nyte den sterke støtten til Ellis Short, eieren, og Martin Bain, konsernsjef som han leder til Bournemouth på lørdag, og Unibet søker den unnvikende første ligaen vinn.

“Stabilitet er nødvendig,” sa Sam Allardyces etterfølger. “Klubben vil ikke endre ledere igjen – og med rette.Noen av mine forgjengere her fortjente å bli gitt lenger. ”

Kort har ofte vært utsatt for knekkerreaksjoner, men han synes fast bestemt på å holde troen med sin siste trener. “Jeg har vært på telefonen til Ellis to eller tre ganger i uken,” sa Moyes. “Det var bra. Men jeg forventet ikke noe annet. Jeg har ingenting annet enn Unibet odds bonus norge støtte fra ham og Martin. “Han aksepterer likevel ting som kan endre hvis Sunderland fortsetter å miste – og spesielt hvis de ikke klarer å slå Hull City hjemme i sitt første spill etter internasjonal pause. “Jeg er ikke dristig, du må vinne spill,” sa han. “Jeg er en stor gutt, og jeg vet at det er min jobb å få resultater. Min jobb er å sørge for at vi er i Premier League igjen neste sesong.Jeg er ikke dum – faktum i saken er at vi ikke har det bra, og det kommer til et punkt der vi ikke kan fortsette å si hva vi sier. ”

Stadium of Light hierarkiet beder det ikke kommer til det. “Ellis sier:” Fortsett og gjør jobben. Vi visste at det ville være en langsiktig jobb, fortsett, “sa Moyes. “Han er åpenbart desperat for at laget skal vinne. Han vil at vi skal bukke opp og gjøre det bedre, hvis vi kan. ”

Moyes setter pris på koblingen i hjertet av det som virker som en Unibet uendelig syklus med skuffelse på Wearside. “Dette er definitivt fortsatt en stor klubb,” sa han. “Derfor ønsker så mange mennesker denne jobben. Sunderland har fortsatt en stor britisk fotballklubbs statur.Det har en fantastisk stadion, den har et veldig bra treningsanlegg, og supporterne har en stolthet i å følge teamet deres overalt, selv når de mister. »Sunderlands hjemmepublikum har i utgangspunktet nesten 42.000 denne sesongen, den sjette høyest i Premier League. “Det er derfor det er en stor klubb, og det vil alltid være en stor klubb,” sa Moyes. “Sunderlands størrelse og historie er ikke i tvil, men det er de som støtter denne klubben for øyeblikket – de er de som holder oss i gang. Tilhengerne er det eneste pluss punktet.Teamet og sjefen utfører ikke, men supporterne er. ”

Det virker som januar-overføringsvinduet kan vise seg Unibet de beste norske betting sider sentralt, men Moyes aksepterer at det uten akademiske poeng blir akademisk. “Jeg vet ikke svaret på januarbudsjettet ennå ennå; Jeg håper å vite mer snart, sa han. “Men vi må vinne noen kamper mellom nå og januar og sørg for at vi er i posisjon til å være i ballspillet – da kan det bli en viktig måned.”