Englands Ruben Loftus-Cheek blir værende på Chelsea, men kan fortsatt være på utlån

Chelsea vil ikke underholde tilbud om permanent overføring av Ruben Loftus-Cheek i sommer, men kan vurdere å låne midtbanespilleren ut en ny sesong for å opprettholde sin utvikling med vanlig førstelagsfotball. Den 22 år gamle ungdomslaget uteksaminert startet sin første verdenscupstart i søndagens 6-1 riving av Panama etter å ha brutt seg inn i seniorlandslaget, mens han likte en produktiv sesong lang spell på Crystal Palace. Loftus-Cheek gjorde 24 toppopptredener forrige sesong, til tross for at han manglet tre måneder midt i sesongen med et 1xbet ankelproblem, etter å ha gjort 22 i løpet av de tre foregående årene hos Chelsea.Han spilte en stor rolle i Palace som endte på 11. plass etter den verste starten i Premier League-historien.

Midtbanespilleren regner med å rapportere tilbake til før sesongtrening på Cobham sent neste måned etter å ha hatt glede av en utvidet pause etter turnering, men har allerede gjort det klart at han ikke har noen intensjon om å gå tilbake til en bare bit-del rolle i klubben hvis akademi han begynte i åtte år. Palace er blant en rekke klubber, inkludert West Ham og Everton, som ville være interessert i å sikre seg tjenester på en annen 12-måneders ordning hvis Chelsea var villig til å sanksjonere farten. Gareth Southgate står overfor Harry Kane-dilemmaet når Belgia-kampen nærmer seg Les mer

Andre forlovere hadde til og med håpet på å sikre 1xbet spilleren permanent, men Chelsea, uavhengig av identiteten til hovedtreneren neste sesong, har allerede bestemt seg for at de ikke vil vurdere et salg.Hierarkiet på Stamford Bridge er overbevist om at Loftus-Cheek har en betydelig rolle å spille i Chelseas langsiktige fremtid, selv om de fullfører en avtale for den midterste midtbanespilleren Jean Michael Seri i sommer, og det er muligheten for at noen lånetrinn ennå kan være ledsaget av en ny langsiktig kontrakt. Hans nåværende avtale utløper i 2021. The Fiver: registrer deg og få den daglige e-posten til fotball.

Maurizio Sarri er fortsatt forventet å bli utnevnt som Chelseas nye hovedtrener, etterfølger Antonio Conte, foran den nye kampanjen og den tidligere Napoli-sjefen ville ikke ha lenge til å vurdere Loftus-Cheek fra første hånd før han tok en avgjørelse om hans 1xbet mobil betting fremtid i tide for tidlig nedleggelse av overgangsvinduet 9. august. Likevel er spillerens fokus for tiden utelukkende å spille en rolle i Englands utfordring på verdensmesterskapet.