Nettstedet 1xBet og mobil-appen

 

Nettstedet 1xBet har antageligvis et av de beste utseende blant nettbaserte bookmakere til tross for problemene som oppstår med nettstedet fra tid til annen. Teksten er dominert av blå og hvit farge, mens noen få bilder hjelper å skille mellom de ulike funksjonene og tjenestene. Sportstipping, live tipping, kampanjer og kasino er lett tilgjengelige på grunn av fanene som er plassert på toppen av siden, mens nettstedets grensesnitt tillater enkel og rask navigasjon på nettsiden. Du kan starte å tippe allerede et par minutter etter innlogging på nettsiden. På venstre siden finnes det en liste over populære hendelser og idretter. På høyre siden befinner seg en kupong som oppdateres automatisk, og hvor spillere kan følge med på sine valg, spillemuligheter samt mulig gevinst. Andre steder på høyre siden vises det aktuelle kampanjer som hjelper spillerne å forstå hvordan de kan få støtte i spillet.

1xBet inviterer også mobilspillere til noe spennende. Med den tilgjengelige og mobilvennlige nettsiden og tippe appen. Den mobilvennlige nettsiden lades raskt, og er et effektivt sted for tipping, men det er fortsatt verdt å benytte seg av appen som kan lastes ned gratis. Appen har de samme funksjonene som 1xBet nettsiden, men spillere har i tillegg mulighet til å tilpasse appens utseende til sine preferanser og velge idretter de ønsker å følge med på. Appens design er meget behagelig, mens grafikken med høy oppløsning sørger for ett visuelt behagelig grensesnitt som vil tilfredsstille alle. Brukere av iOS og Android systemer kan laste ned 1xBet appen som inneholder en rekke med tjenester for nettstedet gratis. Kundene kan søke etter hendelser på 1xBet nettstedet, men søkefunksjonen på nettsiden er ikke like effektiv som på appen.

Tipping, 1xBet live tipping- og live-stream

1xBet tilbyr et stort utvalg av tippemuligheter. Når det kommer til idretter er det nesten 10 000 hendelser hver dag. Fotball spiller uten tvil en stor rolle i deres virksomhet, spesielt kamper fra UEFA Champions League og English Premier League som har over 1000 ulike spillemuligheter per kamp. Spillemulighetene inkluderer kampvinnere, målskårere og hjørnespark. Idretter som tennis, ishockey, basketball er blant de beste, mens idretter som eSport og hesteløp blir stadig forbedret.

1xBet er også bra på live tipping, hver dag er det tilgjengelig mange in-play muligheter. Undersiden dedikert til live tipping er full av tippemuligheter, mens kursene som tilbys vil helt sikkert tilfredsstille spillerne. Tipping på fotball, basketball, tennis eller rugby er en vanlig ting og til tross for det at nettsiden 1xBet live kan være litt overveldende grunnet mengden av informasjon er det stadig oftere at kundene benytter seg av nettstedet for å hente inn informasjon.

1xBet har også fått gode vurderinger når det gjelder live stream tilbudet. Det tilbyr et stort antall av hendelser man kan se på i løpet av uken. Kampene streames i høy oppløsning, mens kundene trenger kun å ha pluss på konto for å få muligheten til å følge med på sendingene live. Tilgjengelige er fotballkamper til de største europeiske divisjonene, blant annet den franske Ligue 1, den tyske Bundesliga, tennis, basketball, handball som gjør tippingen enda mer spennende.

Partner: 1xbet Sweden – https://se-bet.com