Basketballspillere USK Praha snublet ikke på Eurolize, Bourges spilte hjemme

“Det var en typisk kamp med Bourges. De spiller aldri med dem enkelt, og spillet slutter på rundt 60 poeng. Det viktigste er at vi har vunnet. Dette er veldig viktig for psyken. Hvis vi mister ham, vil vi komme inn i en veldig, veldig, veldig vanskelig situasjon. Heller ikke ønsker å forestille seg hvordan det ville være, “sa hun på en pressekonferanse trener Natalia Hejková.

Pražankám uke siden kom ut inntreden i konkurransen når hjemme mishandlet forlengelse med Kayserispor, som skjer for å være den andre kampen i EL vinne inntil innstillingen (60:56 over hjerner). Og mot fransk mester USK startet dårlig og tapte fem minutter etter 04:14.

Men i hjemmet spillere andre kvartal tillot ikke motstandere over seks minutter å sette et enkelt punkt.Alene viste ledning 16: 0, som strakte seg spesielt amerikanske Kia Vaughn Danielle Robinson. Sammen USK ga 18 poeng bak.

“Det var vanskelig for oss å hoppe inn i kampen etter en dårlig første runde, da vi tapte hjemme. Stadig fortsatt sitter på spillerne og de første fem minuttene var katastrofale. Heldigvis andre kvartal begynte vi å spille med stor energi og det besluttet, fordi spillerne kom til å tro at de kan spille hva vi vil, og de kan vinne. Motsto vi Bourges på fem poeng, ga tjuefem, det var avgjørende, “sa Hejková.

” Over uken, så vi for feil, men jeg fortalte spillerne som kan skje på veien ulykken, men fordi etter alt vi ikke stoppe Kjør med bil.En ulykke kan skje, vi ble den første runden, men fortsatt trenger å re-sitte i bilen og startet og kjørt bort. Den første kilometeren var ikke mye, men da det kom i gang, “sier hun.

Tsjekkia mester deretter gikk inn i andre halvår med ledelsen i 12 poeng, og denne gangen omsetningen mot Kayserispor begått. Fagmessig de patruljerte ledelse hadde en betydelig fordel spesielt under kurven. Doskocích motstander spratt 44:25 og spillerne i den franske enhet bare tillatt offensive returer.

Det beste toppscorer med 16 poeng var Kia Vaughn, som legges ti returer på omsetning, men også bidratt betydelig tsjekkisk kraft forover og tidligere spiller Bourges Ilona Burgrová som å kaste USK utspilt sin motstander med 24 poeng.

En annen kamp spille USK uke i Orenburg.Der vil Hejková fortsatt ikke ha noen støtte til Sonja Petrovic. “Jeg tror det vil være opptil en uke å gjøre det. Hun hadde ikke ild, kontakt, vi ønsker ikke å presse den. Hånden hennes ble ødelagt, jeg ønsker å beskytte det, vil sesongen være lenge når vi spille hver uke. Hver kamp er viktig fordi gruppen er tung. Men med Petrovic for meg vil være bedre “sa Hejková

Kulichová bidro til seieren Galatasaray 11 poeng og 17 returer

Tsjekkia Petra Kulichová basketballspiller var en av strůjkyň hjemme seier over Galatasaray Istanbul 62:55 Dynamo Kursk. Representativ pivot ga 11 poeng og med 17 returer satt en ny maksimal start sesong.Den beste målscorer i kampen var en montenegrinske tidligere lagkamerater og støtte USK Praha Jelena Dubljevičová med 21 poeng.

Galatasaray i gruppe A bøte uke gammel hjemmetapet fra Schio (58:75). Kursk annen side, ikke binde seg til hjem en overbevisende seier over en annen 72:40 Istanbuls Fenerbahce helt.

En annen tsjekkisk fotballspiller kateřina zohnová med 18 poeng var det beste målet for Wisla Krakow og hele kampen mot Girona, og lagt ni returer, men Polish Totalt i Spania mistet 60:62.Wisla som Bourges post mortem på den fors USK Praha forbli i gruppe B uten seier

Gruppe A:.

Galatasaray Istanbul – Dynamo Kursk 62:55 (for innenlandske Kulichová 11 poeng og 17 returer) hjem Fenerbahce Istanbul – Kosice 62:45 hjemme Salamanca – Villeneuve 72: 49

Gruppe b:.

Kayserispor – Svinghjul Braine 60:56 etter OT hjem Girona – Wisla Krakow 62:60 (Zohns gjest 18 poeng og 9 returer)