Kyle Bartley: Selv nå når jeg går ut prøver jeg å spille spillet i Arsenal-molden

Av hans profesjonelle bue, mot Olympiakos i et Champions League-gruppespill, sier Bartley: “Det var for lenge siden nå. Familien min var der, det var en flott opplevelse. Jeg fant bare ut dagen før som en av forsvarerne ble skadet og jeg ble kastet inn i den; men det var fantastisk og jeg likte det. “Jeg husker alltid at Mikaël Silvestre satte meg ned før kampen og sa:” Nyt det, Kyle, du kommer ikke til å få øyeblikket tilbake igjen, gå ut der og gi den 100%, og hva som vil bli. “Han var en fantastisk fyr og hadde en fantastisk karriere. Og jeg tenker som en ung spiller som Betclic noen ganger er det du trenger – et eldre hode og noen få kloke ord. ”

Dette er nå Bartleys rolle i Garry Monks Leeds-team til tross for sin relative ungdom: å være en sterk dressing -rom innflytelse.Etter å ha blitt den sjuende lederen av Massimo Cellinos turbulente eierskap, overtalte Monk Bartley å signere på lån for sesongen; Han hadde gitt spilleren en treårig kontrakt når Swansea City-sjefen var. Read more

“Ja, det var en av de tingene jeg hadde lyst til å komme hit,” sier Bartley. “Han ville at jeg skulle være leder, noen gutter kan se opp til.Jeg prøver å hjelpe hver dag, spesielt de unge, og sørg for at alle er så gode som de kan være.

“For meg var det en veldig viktig tid i karrieren min, jeg trengte å spille spill og spiller også spill på riktig måte – så å ha sin stil og veiledning hjalp virkelig med min beslutning. ”

Fotball har vært Bartleys eneste fokus siden en spesielt ung start på Fletcher Moss Rangers, klubben som inkluderer Danny Welbeck og Marcus Rashford som tidligere spillere.

Bartley sier: “Jeg har en eldre bror som er en ivrig fotballspiller. Vi bodde i Withington [Manchester] på den tiden. Jeg var tre år gammel, ganske stor, og jeg snakket mamma og pappa til å fortelle fotballaget jeg var fem, så jeg kunne spille straks.Så jeg begynte på tre år og elsket absolutt det, og heldigvis er jeg nå. “Bartley heter to stilige sentrale forsvarere som favoritter når han var yngre. “Rio Ferdinand var alltid den eneste for meg. Oversjøisk – Fabio Cannavaro var en jeg virkelig så opp til. Det var fantastisk hvordan han var bare 5ft 10, og likevel var fortsatt en av de mest dominerende senterhalvdelene.

“Fra ca 11 gikk jeg inn i forsvaret. Jeg var en angriper før da, likte jeg herligheten. Når jeg kom til Bolton Wanderers, satte de meg i forsvar og jeg stod virkelig ut. “Etter to år var Bartley, født i Stockport, oppdaget av Arsenal. “Da jeg var 15 spilte jeg i Victory Shield for England, og Arsenal hadde speider der. Alt skjedde fort, noen uker senere kontaktet de foreldrene mine.Vi diskuterte ting, og jeg tok på farten.

“Ved å flytte sør var det litt skremmende, men det var en massiv klubb, flott struktur og åpenbart en fantastisk leder. Det hjalp meg virkelig som en person og en spiller. Jeg lærte mye – på og av banen. Selv nå når jeg går ut, prøver jeg å spille spillet i Arsenal mugg. “Facebook Twitter Pinterest Kyle Bartley, igjen, så spiller han for Swansea, tussles med Arsenals Theo Walcott i en 2013 FA Cup-tie. Bartley fikk et utseende for Arsenal i 2009. Foto: David Davies / PA Bartley fikk kapasitetene, vant 2009 FA Youth Cup og gjorde det eneste utseendet under Arsène Wenger i et 1-0 nederlag i Olympiakos. Han ble utlånt to ganger hver til Sheffield United og Rangers før han forlot Betclic permanent for Swansea i 2012.Der oppnådde han Premier League-opplevelse, og igjen gikk han ut midlertidig til Birmingham City før han kom til Monk.

Nå, Bartley krever stabilitet. “Jeg ønsker å slå seg ned på en klubb, være førstevalg, ha en god årrekke og virkelig nyt det. Men i øyeblikket er jeg på utlån, og vi får se hva som skjer. ”

Han viser seg å være en suksess hos Leeds.Han var mann i kampen i lørdagens 2-1-vinn på Rotherham United, og er en viktig del av Leeds ‘økning til femteplass i Championship. Og til tross for å spille ned tirsdagens slips som “bare en annen 90 minutter, sier Bartley: “Det vil være fantastisk – spesielt en nattspill, under lys, en veldig god buzz.” Philippe Coutinho, Daniel Sturridge og Adam Lallana kan bli skadet, men Jürgen Klopp kan fortsatt velge fra en gruppe som inkluderer Roberto Firminio, Jordan Henderson og Sadio Mané. Liverpool er også andre i Premier League, og har bare mistet en gang.

Bartley er rolig med hensyn til utfordringen. “Vi vet at de er et flott lag, men hvis vi er gode, og de er ikke, har vi alle muligheter.”

Forvent Bartley å tilby en lignende melding til sine lagkamerater før han går ute på Anfield.