Betsafe Sverige blog

Fra et synspunkt av størrelsen på koeffisientene anslår uavhengige eksperter anførselstegnene som et epitel “litt over gjennomsnittet”. Ifølge egne beregninger er gjennomsnittsmargenen for alle markeder i Betway litt over 6%. De mest lønnsomme tilbudene i denne gambling etablering på basketball, baseball og amerikansk fotball (i regionen fra 4 til 4,5%). Den minst lønnsomme på avstand for å sette inn dette kontoret i følgende sport: fotball, tennis, hockey. Margin vil bli spist i dette tilfellet henholdsvis 7%, 7,7% og 9%.

Det er også en innsats i løpet av hendelsene. Men ingenting bemerkelsesverdig fra “brødrene” i andre kontorer “middelmådige” han er ikke annerledes. Men du må forstå at ikke-profesjonelle, og amatørspillere, kan sette her uten problemer.

Live-spill på Bq Betsafe

Minimumsprisen for et kontor svarer til bare 0,1 euro. Maksimum innsatsstørrelser varierer avhengig av type sport, type innsats og spesifikke arrangement. Maksimal Betsafe Sverige blog gevinst i henhold til kontorets regler kan ikke være mer enn 100.000 euro per innsats.
Støttetjeneste

Russisktalende spesialister jobber i denne divisjonen av bookmakeren, så du har mulighet til å søke og få svar på morsmålet ditt. Det er umulig å ringe, men e-post og live Live chat er til din tjeneste. Samtidig har nettstedet en tradisjonell “Hjelp” -seksjon, der blant annet inneholder svar på de mest populære spørsmålene til nybegynnere. Følgelig, etter å ha lest spørsmål og tolkninger som ligner på dine problemstillinger, kan det hende at behovet for klagen din forsvinner av seg selv.

Etter at bookmakers nettsted ble lagt til listen over forbudt av Roskomnadzor, er nettstedet blokkert i Russland. Derfor anbefales brukere lovlige spillkampanjer.
La oss oppsummere noen resultater:

Positive poeng:

  • en god europeisk bookmakeren lisensiert av den maltesiske gamblingkommisjonen;
  • koeffisienter litt over bransjens gjennomsnitt;
  • Det finnes ulike mobile applikasjoner for spill, poker, osv.
  • ganske høye maksimum
  • Russisk versjon av nettstedet og kundeservice.

Ulemper:

  • Nettstedet er blokkert i Russland.
  • høy nok margin for noen populære sport;
  • WebMoney kan bare brukes til å lade opp;
  • mager seksjon for live-spill.