Fra tittelen er det tydelig at du må gjette

Satser på den eksakte poengsummen
Hva du skal gjøre

Fra tittelen er det tydelig at du må gjette den nøyaktige poengsummen for kampen. Ved første øyekast ser det ut til at strategien kun er basert på flaks. Det er det ikke. Hvis du studerer statistikken over resultatene til lagene, kan du estimere hvilket lag som vinner, hva som vil være gapet.

Det er nødvendig å ta hensyn til faktorer som kan påvirke poengsummen: status for keepere, fremover, prestasjonene til lagene i personlige møter odds på nett, i hjemmekamp og gjestekamper. Hvis du ikke er sikker på hvem som vinner, er det bedre å satse på totalen.

Viktig: gjør noen få spill, forsikre risikoen. Hvis det ser ut til at lag A vinner med en score på 2-1, er det fornuftig å sette ytterligere 3-1 og 2-0. Før kampen er oddsen veldig lønnsom. Hvis minst en innsats spiller, vil den dekke kostnadene for de gjenværende innsatsene.
fordeler

Den største fordelen er høye priser. Du kan gjøre flere spill som vil forsikre hverandre.
mangler

Passer for avanserte spillere. Det er vanskelig for nybegynnere å gi nøyaktige spådommer. Det er bedre å starte med totaler der resultatet som sådan ikke er grunnleggende.

Mest populære sportsspillstrategier
Spille gafler
Hva du skal gjøre

Spillgafler regnes som den norsk betting eneste vinn-vinn-spillstrategien. Formelt sett er dette tilfelle. Denne strategien satser på alle utfall. Uansett hvordan arrangementet avsluttes, vil en av spillene definitivt spille. Dessuten vil denne satsen ikke bare dekke kostnadene for resten, men også gi overskudd, som er kjent på forhånd.

Den enkleste måten å vurdere denne strategien på er tennis. La bookmaker’s office A tilby en koeffisient på 2,05 for seieren til den første tennisspilleren, og bookmaker’s office B – en koeffisient på 2,05 for seieren til den andre. Hvis du legger tusen rubler i hver bookmaker, vil den som vant, motta 50 rubler på toppen til to tusen.

Fotball er litt mer komplisert, siden det er tre mulige utfall. For eksempel odds casino i tre forskjellige bookmakere er koeffisientene som følger: P1 – 2,80; X – 3,50; A2 – 3,20. For å sjekke om det er en gaffel, må du dele enheten inn i hver koeffisient og legge til de resulterende resultatene. Hvis beløpet er mindre enn en, er det en gaffel. Ellers er det ingen plugg.