Froome o trase Tour: Jeg burde sitte. Takket være forsterkningen har jeg et sterkere lag

fjor, da han følte at arrangørene også har redusert tempo kilometer, etter presentasjonen av Tour i 2015 truet med at han kanskje foretrekker en kombinasjon av Giro-Vuelta.

Men i år? Han hadde ingen slike tanker. Tvert imot.

Builders selskap ASO styr på ham et par ganger positivt overrasket.

Individuell tempoetapper vil være to denne gangen. Terningene som er så redd, er ikke i reiseruten. Og de fjellene! Allerede i femte etappe i det sentrale massivet. Så, i Pyreneene, Jura, Alpene – og i mellomtiden som lokke av de største og mest kjente toppen av Mont Ventoux i det 12. etappe. Det ensomme fjellet i Provence, som drepte Tom Simpson i 1967.Mytiske Hvite Kjempe, med sin forpliktelse til arrangørene redninger, og dermed kulminerte etappen av Tour før tiende gang. Hjem

Året før siste besøk her Froom drept av alle rivalene og økte ledelsen sin fra 02:58 til 4 .: 14 minutter

i juli 2016, Tour peloton forvrenges her den 14. juli, dagen Bastille. “I 2013 og 2015 har jeg alltid vunnet en scene på denne dagen. Dette er et godt tegn, “sier Froom, champion av disse årene.

Allerede neste dag etter en tur på Ventoux vil utforske sykkeltidsprøver først, teknisk, kupert terreng. Og den andre vil være fjell i Alpene senere.

Hva mer kan Brit ønske? Det er sikkert også en utfordring som heter Andorra, sannsynligvis den vanskeligste av Pyreneas faser.I år, under Vuelta, tilbrakte han den verste dagen av året i dette lille landet, foret med et fall og en pause med knuste bein.Men dette minnet nekter å ta hensyn til.

“Neste Tour grundig undersøke evnene til ryttere,” sier han. “Du har vunnet den, må du være super časovkář, klatrere og skiløpere, og du trenger også godt lag som vil beskytte deg. Kongresser kan spille en viktig rolle i ni fjelletapper fordi bare fire topper på bakken, men den andre enden krevende nedoverbakke til mål.

“sporet passer meg, og vi i Sky interessante forsterkninger som fortsatt hever styrken i laget mitt,” sier Froom ankomst av spanjolene Landy og Intxaustiho og Polen Kwiatkowski.

som han og en rekke Andre turister anser Tour 2016 å være ekstremt vanskelig. “Fjellete, vakre, attraktive.Derfor er det fra i dag fremover, “sier Alberto Contador, som neste år vurderer sin avgang. Hans sjef Steven de Jongh advarer: “Kritisk til utviklingen av løpet vil være den første tempoetappen, der bena vil føle utmattet fra gårsdagen på Ventoux”

Mens i Pyreneene vinne syklister og Tourmalet, Peyresourde og 2407 meter høyt Envalira i Alps Tour omgår lokale ikoniske topper og tilbyr en annerledes, men likevel lite kjent. For eksempel klatre til Saint-Gervais-Mont Blanc, som på det siste løpet Dauphiné Froom kjørte van Garderen og Contador. Stillingen i solen betyr å søke og 1960 meter høye Guelaz.Og i tre etapper med ruten svingete langs foten av den mektige massivet av Mont Blanc.

“Det vil være tre fantastiske dager i fantastisk bakteppe,” sier hun rase direktør Christian Prudhomme.

Andre juli 2016 peloton Går på turstur fra Abbey Mont St. Michel. 23 dager senere, vil vi vite mester i Paris.