Gareth Southgate står overfor Harry Kane-dilemmaet når Belgia-kampen nærmer seg

Idet Englands fotballspillere fortsetter å omskrive slik de blir oppfattet over hele verden, fra den spanske sportsdagboken Marca dukker Harry Kane “orkanen” til La Gazzetta dello Sport i Italia og merker “en trygghet og spektakulærhet som historisk sett de aldri har ”, Gareth Southgate har oppmuntret spillerne sine til å suge det inn og glede seg over øyeblikket. Ifølge sjefen var det på tide å “få musikken på og ha et par øl”.

Bare et par, tankene.Zaliv, den ene nattklubben i Repino, er åpen bare sent på fredager og lørdager og ikke, kanskje, et typisk tilholdssted for Englands spillere, gitt Frankie Boyles beskrivelse av det på sin BBC-dokumentar før turneringen som “siste ordrer i kusinens bryllup” .England har et fotballag å komme bak – etter flere tiår med skam på og utenfor banen. Les mer

Laget valgte i stedet å bo på hotellet sitt og riste sin tidlige kvalifisering for de siste 16.Og hvorfor ikke når de til og med får ros, fra en gammel fiende? “Det er på tide at hele Skottland er redd,” ifølge Daily Record, som bemerket England ville angre på det for alltid hvis Southgate – “litt av en tørr lunsj, men hva så?” – ikke fikk hendene på “den store klumpen med strålende gull nærmest blinker i retning av dem, og ber dem om å gå frem og hevde det på egenhånd.” sider, og for å være kresen, at Southgates menn ikke har klart et rent ark i noen av kampene, med noen legitime bekymringer om hvordan de kan takle ryggen mot mer effektive motstandere.

ikke føle deg utlandsk for å rapportere om en ny bølge av optimisme inne i leiren.Southgate har aldri gått så langt som å si at England er her for å ta med pokalen hjem. Men han har heller aldri sagt at det ikke kan skje. “Jeg har sagt hele tiden at jeg ikke vil begrense hva de [spillerne] føler er mulig,” sa han. “Det er fremdeles slik jeg føler det.” Og det er trygt å anta at Kyle Walker, for det første, kan ha revidert sin posisjon om at det ville trenge “et mirakel”. Masse hell, kanskje, og en ånd av samvær og holdbarhet som har vært iøynefallende av dets fravær under den uskilte sekvensen av bare seks knockout-seire i store turneringer siden 1966.Men ikke nødvendigvis et mirakel.Harry Kane

England kan absolutt bli preget av det faktum at de har vunnet sine to åpningsprogrammer bare for tredje gang siden 1950, at laget spiller med energi og brus og at Kane spesielt virker det absolutt bestemt å sette sitt preg på denne turneringen.

Kines femmålsslag mot Tunisia og Panama ville allerede vært nok til å vinne Golden Boot direkte i 1962 og sammen med Miroslav Klose i 2006 og Thomas Müller i 2010. Han er en kort av Mario Kempes vinnertotal i 1978, Paolo Rossi i 1982, Gary Lineker i 1986, Totò Schillaci i 1990, Hristo Stoichkov og Oleg Salenko i 1994 og Davor Suker i 1998.Kane gir inntrykk av at han er like drevet av disse prisene som Cristiano Ronaldo, såpass at Southgate lurte på om kapteinen hans kanskje “har pukkelen” for å bli erstattet mot Panama. For Kane er det nesten en besettelse å se navnet hans øverst på scoringslistene. Fiveren: registrer deg og få den daglige e-posten til fotball.

Alt dette kan berettige for en delikat samtale hvis Southgate, som han ser ut til å lene seg, har noen planer om å forlate Kane ut av kampen mot Belgia på torsdag som vil avgjøre hvilket av de to lagene, begge allerede kvalifiserte, går gjennom som gruppe G-vinnere. Denne videoen er fjernet. Dette kan være fordi det ble lansert tidlig, rettighetene våre er utløpt, det var et juridisk spørsmål, eller av en annen grunn.Belgias Roberto Martínez: ‘Ingen har garantert et sted for øyeblikket’ – video

Southgate, som valgte ordene sine nøye, så ut til å erkjenne at det kanskje ikke går bra med kapteinen sin da han sa: “Det er klart det vil være veldig viktig for Harry [å gå for Golden Boot]. Han sitter stolt øverst. Han har gått foran noen store navn i engelsk fotballhistorie når det gjelder målene i verdensmesterskapet, og det burde gjøre ham utrolig stolt. Men han vet også at teamet er det viktigste, og vi må ta beslutninger som er riktig for laget. Jeg må alltid balansere hva som er riktig for troppen. ”

Det antyder at Southgate overveier å holde ham tilbake for Englands første knockout-uansett, enten i Rostov på mandag eller Moskva dagen etter. Kane har selvfølgelig latt det være kjent at han ikke vil ha hvile.Likevel har Southgate også sagt at hans prioritet er å passe på noen av spillerne som ikke har omtalt så langt, og mer enn en gang har han nevnt “harmonien” i gruppen. Steven Gerrard omtalte en gang England-leiren som et ”femstjerners fengsel”, og bak portene til teamhotellet, er Southgate klar over potensialet for at ikke-spillende medlemmer i troppen hans skal begynne å føle seg nede, og at de i sin tur , for å skape problemer. Facebook Twitter Pinterest Gareth Southgate ser på under en treningssamling i England mandag. Fotografi: Alex Morton / Getty Images

“Vi må vurdere alt,” sa Southgate og la merke til bruken av erstattere i 6-1 nederlaget til Panama. “Jeg følte det var viktig for [Jamie] Vardy, [Fabian] Delph og [Danny] Rose, som har trent så bra og vært en så viktig del av gruppen.Det var fire eller fem andre jeg hadde likt å komme på banen. Jeg må tenke igjennom alle disse tingene – konkurransen om steder, spillerne som trenger kampminutter og å holde enhet i troppen. ”Gareth Southgate må veie opp alternativer for England mot Belgia avgjørelse Les mer

Av den gang spillet starter, vil England også ha en mye bedre ide om fordeler og ulemper med å fullføre første eller andre plassering og den beste ruten for å unngå et potensielt kvartfinale-showdown med Tyskland eller Brasil. Det kan fungere bedre i det lange løp å gå gjennom som løpere i en gruppe der England og Belgia for øyeblikket bare er atskilt av antall bookinger.Ingen skal imidlertid tro at England, som for øyeblikket er topp, vil dra til Kaliningrad med den konkrete intensjonen å overgi den posisjonen.

“For vårt land vil det være et veldig vanskelig tankesett å ha,” sa Southgate. “Vi ønsker å vinne hvert eneste fotballkamp vi går inn på.Jeg vet ikke hvordan vi ville gå inn i et spill og ikke ville vinne og spille bra, så jeg tror det er farlig territorium hvis vi begynner å prøve å plotte og forutsi hvor vi kan havne. ”

Dessuten, hvis det er en leksjon fra Euro 2016, er det at England ikke skal være så cocky å se lenger enn deres første knockout-slips, mot Japan, Senegal eller Colombia. “Vi hadde en veldig gunstig uavgjort, trodde vi alle, i den siste turneringen [mot Island], og det fungerte ikke på den måten,” sa Southgate. Vi må bare fortsette å spille så godt vi kan, fortsette å forberede laget på riktig måte, holde fart og jeg må holde troppen involvert. Det er den ene tingen jeg synes er veldig viktig. ”