Hvis ikke Rio, så Lipno? Colocco tiltrekker roing, Chalet Yachting

Ikke bare henne, men også tre andre kjente idrettsutøvere nåtid eller fortid, server iDNES.cz stilt det samme spørsmålet: Går til Olympic Park? Og hva disiplin du ønsker å prøve?

“Hvis jeg ikke er i Rio, så hvorfor er det nevyrazit? Jeg har aldri vært i Lipno, så jeg burde gå dit. Jeg trodde det ville være i Praha. Men fra hva herrene sagt, er det fornuftig å sende den et sted utenfor Praha, vil det være mer naturlig. Fra den beskrivelsen høres det ut som et fint sted. Kanskje det var på tide å gå dit, men i sommer jeg gjorde før nå bare hadde andre interesser, og jeg håper å fortsette noen andre jeg har.

Og hva tiltrakk meg til å prøve en sport?Når hele vil delta, så jeg håper det er ikke bare fordi jeg har prøvd sport, men jeg har en annen rolle. Jeg liker vannsport, jeg vil gjerne prøve roing. At mye jeg ikke kan, så fra det perspektivet, jeg ønsker ikke å lære ”

” Hvis interesse av Tsjekkias olympiske komité -. Og jeg håper det vil være – og er en del av jobben ansvar vil jeg delta på arrangementet til Lipno maksimum. Jeg er fra Henry Hradec, så forholdet til den sørlige Böhmen har. Jeg besøkte Lipno som barn, så jeg var ikke der lenge. Jeg gikk tilbake for noen år siden, da vi var med ordføreren Zídek begynte å planlegge hvordan du får ro på sjøen.

Ellers ville jeg bli fristet til å prøve seiling. Som barn drar jeg en seilbåt, en så liten tre en.Det er fantastiske forhold i Lipno. Vann tiltrekker meg, selvfølgelig, men om det vil være mulighet for all annen idrett, og jeg har tid til det, og liker det en gå. “Home

” Ikke bare Lipno’m går, tror jeg at jeg kommer med dette Prosjektet er også koblet aktivt. Bohemian og jeg har erfaring med Lipno veldig aktiv, jeg holder det de siste fire årene sport festival, så jeg vet sitt potensial. En veldig stor fan av prosjektet.

Jeg er en konservativ på en måte, så da jeg var i Lipno, så jeg tar med meg rundt. Det er en vakker mulighet til å krysse ti kilometer til Østerrike, på den østerrikske siden er det utrolig sykling. Jeg likte også vannpolo i parkoppsettene. Så jeg vil gjerne prøve det, og hvis betingelsene er riktige, noen vindsurfing.Seil, jeg elsker det og alltid da jeg var i Lipno, var det blåsekraft. Så kanskje det kommer ut neste år. ”

” Jeg liker ikke vinteren, så det passer meg at jeg Tsjekkias olympiske komité til å delta i sommer park og bare i Sør-Böhmen, hvor jeg kommer fra. Men jeg ønsker å delta aktivt, for ikke å være der for renseanlegg i slips og dress, ville være for idrettsutøvere å barn å se at idrett er gøy. Og det gjør ikke noen arrogante idioter, idioter.

Jeg ønsker å spille beach volleyball-turnering, hvor de fortsatte edderkopp. Jeg liker det veldig godt, og det ville være adrenalin. Så kanskje seiling, det er en ting jeg ikke engang forstår. Når vi døpte nye yachter på Vltava-elva i Praha.Jeg vant, men bare fordi jeg snakket med den beste kapteinen på forhånd om at han ville plukke meg inn i mannskapet. Jeg fortalte ham at jeg skulle gjøre hva han ville. Han fortalte meg bare tauet som jeg skulle trekke. Slik gjorde jeg det, og jeg var veldig viktig. Men likevel gjorde kapteinen det slik at vi endelig vant. Jeg vil gjerne prøve windsurfing, moderne femkamp. Men jeg liker ikke å kjøre. “