I slutten av 1900-tallet begynte Bob Voulgaris

Ved å plassere innsatser på bookmakerkontoret, kan du uvitende få deg til å tenke, og som i dette tilfellet har oppnådd stor suksess? Hvem klarte å tjene en virkelig stor formue? Denne artikkelen vil vise historiene om vellykkede betters, hvis prestasjoner gjør at du tror at du fortsatt kan tjene penger på sportsspill.
Bob Vulgaris

I slutten av 1900-tallet begynte Bob Voulgaris odds på nett å sette på sport, og på bare 5 år, før han var 30 år klarte han å tjene en formue. Han er virkelig en av de mest suksessfulle betterne i historien. Hemmeligheten til hans suksess lå i ekte talent, multiplisert med det harde arbeidet og utholdenheten som trengs for å tilbringe timer med å se på sport. Ifølge Bob selv kunne han satse på $ 1 million per spilldag i NBA. Andelen vinnende priser nådde 70%.

Vulgaris

Bob la merke til en viktig funksjon av å bygge en kvartlinje totalt i basketballspill. Bookmakerne, som bestemmer maksimum for kampen, delte det enkelt inn i to halvdeler, men dette var ofte feil tilnærming. I siste kvartal ble det nødvendig å ta hensyn til økningen i antall frie kaster norsk betting og større spenning, og dermed et større antall mål scoret.

Vulgaris brukte denne feilen i mange år. Bare på dette klarte han å tjene mye penger. I tillegg studerte Bob perfekt handlinger fra de tre NBA-trenerne – Eddie Jordan, Byron Scott og Jerry Sloan. “Jeg visste nøyaktig hva disse tre trenerne ville gjøre. Jeg mener det var lett nok,” sa 37-åringen Bob Voulgaris.

Husker disse tider, beklager Bob at han ikke gjorde større innsatser. “Jeg trodde det ville vare evig, men det var ikke slik,” uttalte Vulgaris. Bookmakere gjorde konklusjoner og endret måten å danne en linje for totals i NBA-kamper.

Etter det hadde Vulgaris en svart linje odds casino, og han mistet mye. I løpet av den siste måneden av 2003/2004 mesterskapet lekket han en tredjedel av sine gevinster. Frustrert av dette faktum, begynte Bob å øke flere og flere mengder av hans spill, og prøvde å returnere det han mistet. Realiserer at de gamle metodene ikke lenger fungerer, Vulgaris tok en pause for å tenke på hva som hadde skjedd.