Manchester United-nederlaget Zorya Luhansk for å fremme i Europa League

En første seier i konkurransen ble ødelagt av et utbrudd av vold i løpet av intervallet, og det var skuffelse for Wayne Rooney, som fortsatt står fast på 248 mål og fortsatt trenger to andre til å bli klubbens all- Tidspill-scorer.

Av hans mål sa Mkhitaryan: “Jeg tror det kan være vekt på skuldrene dine – jeg har ventet lenge på dette målet. Mitt neste mål må være hos Old Trafford – jeg vil score hjemme.

“Vi hadde en sterk andre halvdel, det var bedre enn første halvår – vi spilte ikke bra i første periode – vi kunne ikke forstå hverandre. Den andre halvparten, det var motsatt. Vi spilte veldig bra. “

Uniteds største bekymring hadde vært å sikre tegningen som var nødvendig for å forsegle et sted i februar neste fase.De startet trygt og i kontroll mot siden fra Donbass-regionen i Ukraina, 550 miles unna hvor spillet ble spilt i Odessa. Dette inneholdt Paul Pogba, Juan Mata og Ander Herrera som plaget sin side fremover fra Zoryas halvdel, men den første klare sjansen var faktisk utformet av den ukrainske klubben da Ihor Kharatin tvang en smart redning fra Sergio Romero til høyre.

Herfra var det hele United for en langvarig passasje. Herrera svingte en venstre fotvolley på målvakten Ihor Levchenko, Pogba skjøt langt og et Herrera-kryss fant Pogba, men han klarte ikke å avslutte. Daley Blind slo et hjørnespark fra venstre som ble slått av Pogba mot Ibrahimovic, og et annet hjørne ble vunnet.Som det er historien om Uniteds Premier League-kampanje, manglet det på dette punktet killer touch foran målet. I halvtime ble en brannknekker kastet nær Romero som ga av et høyt slag og syntes å forkaste den argentinske. Dette etterfulgte av at Blind måtte klage til tjenestemenn om at en laserpenne ble skinnet på ansiktet. Mourinhos menn ble ikke hjulpet av en tone som var boblet og kuttet opp på grunn av regn og en tining på stadion på bredden av Svartehavet. Det fulgte tidlig tvil om hvorvidt kampen kunne spilles på grunn av at jorden ble frosset på onsdag.

Først hadde Mourinho vurdert overflaten som “ikke så ille – jeg tror ikke det er farlig”.Etterpå roste en tilfreds Mourinho innsatsen til den lokale bakken. “Banen var bedre i dag enn i går, og god nok til å betale fotball på, og vi setter pris på innsatsen for å gi oss en god tonehøyde,” sa han. Facebook Twitter Pinterest Manchester United i Ukraina: Hvor kaldt er for kaldt til sport?

Lederen gjorde seks endringer fra søndagens frustrerende tegning på Everton. Out gikk David de Gea, Anthony Martial, Phil Jones, Matteo Darmian, Antonio Valencia og Michael Carrick.Inn kom kom Romero, Eric Bailly, Mata, Rooney, Ashley Young og Blind.

Merknad her var avkastningen av Rooney, etter at han ble suspendert til søndag, og Bailly, et førstevalgssenter tilbake til kneskade som forårsaket at ivorianen savnet ni kamper, som sist viste seg i tapet på 4-0 i Chelsea 23. oktober.

Av hans retur kom Mourinho: “Det er viktig, jeg tror [Phil] Jones og Marcos [Rojo] gjorde fem gode kamper på rad, men de kan ikke alltid gjøre det – bare de to. Å ha Eric tilbake, riktignok bare to uker før han går til Afrika Cup of Nations, tillater oss å rotere litt før jul. “Etter en becalmed periode var det Bailly som endelig klarte å brenne på mål, men hans overhead sparket mangel på makt og Levchenko samlet.Ved det punktet som halvparten hadde petered ut og to sjeldne Rooney-skudd, pluss en for høy Rojo-innsats, avsluttet den.

Nå kom kampene da to United-flagger syntes å bli tatt av rivaliserende fans fra de reiser supporteres avsnitt til venstre for hva var Zoryas mål i første omgang. Dette førte til en chase og scuffles før flaggene dukket opp bak det andre målet, hvor en flare ble tent i feiringen. Når dette ble avgjort, tok United ledelsen via Mkhitaryans fantastiske solo-anstrengelse mens han vevet seg mot Levchenko så forlot ham ingen sjanse. Hans første United-finish var også bare deres andre på veien i konkurransen.Med Feyenoord også å miste til de endelige gruppevinnerne Fenerbahce, United ble nå enda fastere favoritter til slutt, så det ble en øvelse i kontrollen av konkurransen.

Dette gjorde de med liten trussel mot Romero da Ibrahimovic samlet en 13. av termen på 88 minutter for å forsegle seieren. Nå kan Mourinho og hans menn sette konkurransen ut av sinnet til våren.