Premiership vil ikke flytte play-off finale for å imøtekomme Lions trening

Fremtidige lejonturer vil bli kuttet fra 10 til åtte kamper og uten treningsuke for hele laget, vil de ha liten tid til å blande spillere fra fire land. John Spencer, leder til New Zealand i fjor, har sagt at han er bekymret for fremtiden for europeisk rugbys ledende merkevare fordi den stramme timeplanen ville gjøre en tur til et oppdrag umulig.

Lions vil alltid være en del av rugbyplanen, sikkert, “sa McCafferty. “Det er et spørsmål om å prøve å hjelpe dem, og vi har forsøkt å gjøre det. Vi vil at de skal engasjere seg mer i klubber og ikke bare se seg som partnere i fagforeningene.Det er ikke lett, noen unibet sportfogadás bónuszok ganger, men er definitivt veien videre.

“Det er ingen måte at lejonene aldri kommer til å inngå i systemet, men det må være tilstrekkelig forberedelse før en tur. Vi hadde en latterlig situasjon for noen år siden da spillere som ble vist i European Cup-finalen den helgen ble trukket bort på mandag til en Lions. Det førte til en konflikt og dagen før Lions forlot Hong Kong i 2013, løste vi et problem over forsikring. ”

En rekke klubbtjenestemenn sa etter fjorårets tur at lengden på en løver tur måtte klippes av hensyn til spillerens velferd, og truet med å holde tilbake spillerne dersom tidsplanene ikke ble redusert.De ønsket også en tur på £ 60.000 som de mottok for hver spiller. Ny rugby union sesong gjør Lions til en “umulig utfordring”, advarer Spencer Les mer

“Det er ikke alle enveis,” sa McCafferty . “Vi trenger å bli mer empatisk på enkelte områder. Det er et komplekst problem, og folk har sterke synspunkter om det, men jeg er sikker på at vi vil fortsette og at ting vil bli bedre. “Premiership sesongen i 2020-21 vil bli spilt over 10 måneder, fra 12. september til 26. juni, datoen for finalen på Twickenham. Kampanjen vil være 17 dager lenger enn den nåværende, men slakk vil bli brukt til å redusere antall unibet internetes fogadóirodák overlapp mellom liga og internasjonale kamper i stedet for å ta imot lejonene.

“Er det mulig å se en tid hvor det ikke er noen overlapper?Ja, men det ville kreve endrede konkurransedyktige formater, og vi er ikke klar for det, sier McCafferty. “Det vi ser i alt dette er at spillet fortsetter å utvikle seg.”