Roberto Martínez ser ut til å være 16 år og kan gjøre 10 endringer for England

Det er underforstått at Eden Hazard og Kevin De Bruyne har uttrykt et ønske om å beholde sine plasser i laget i Kaliningrad, blant annet fordi de er motivert av utsiktene til å komme opp mot klubbkamerater og spillere som de kjenner godt fra England . Martínez ser imidlertid på det større bildet, spesielt med Belgia som allerede er gjennom til de siste 16, og er ikke villig til å risikere skader eller suspensjoner som kan sette deres sjanser for å komme videre i turneringen.

“Vi forbereder oss på to kamper på samme tid, også for England-spillet og den neste,” sa Martínez.Belgias trener utelukket kategorisk å velge spillere på en bestilling og sa at det ville være “veldig uprofesjonelt” å gå den veien, noe som faktisk betyr at De Bruyne, Jan Vertonghen og Thomas Meunier ikke vil ta del i England-kampen. Han ga også inntrykk av at han ikke ville ha noen betenkeligheter med å endre enhver spiller bortsett fra Thibaut Courtois, målvakten, for Belgias siste gruppespill. Spill video 0:33 ‘Jeg er fortsatt rystet’: Belgiske fans glade etter 5-2 seier over Tunisia – video

På spørsmål om det var en mulighet, svarte Martínez: “Det kunne være. Hvis jeg hadde tenkt å snakke om hver spiller, tror jeg at alle fortjener å spille i verdensmesterskapet. Så det er viktigere for meg å kunne gi den muligheten og se hvordan de kan reagere på banen og hvor mye de kan bidra.Ingen har garantert en plass i dette laget for øyeblikket. Det er slik vi ser på det.Så det kan være en mulighet til å gjøre det, ja.

Selv om Martínez rapporterte at det var positive nyheter på skadefronten, mens Romelu Lukaku gjennomgikk en skanning på ankelen som ikke viste noen skade, Dries Mertens og Fare for mindre slag som plaget dem under 5-2-seieren mot Tunisia på lørdag, og Vincent Kompany og Thomas Vermaelen som kom gjennom to treningsøkter uten problemer, er ikke Belgias manager som har noe imot å ta noen sjanser over kondisjonen eller bli fanget opp på et hvilket som helst sideshow i forhold til Premier League.

Lukaku og Hazard ville uten tvil lettet sjansen til å spille mot England, så vel som De Bruyne, men Martínez sa likevel at han ikke hadde noen planer om å lage en spesiell tilfelle for noen av Belgias Premier League-spillere, og som forklarte tanken om dette emnet, understreket hvordan alle måtte akseptere beslutninger som må tas “til beste for laget”. Belgium 5-2 Tunisia: World Cup 2018 – som det skjedde Les mer

“Jeg gjør det ikke det handler om dem, ”svarte den belgiske treneren da han ble spurt om den betydelige Premier League-kontingenten i troppen hans. ”Teammålet er det eneste som betyr noe.Vi er ikke her for noen personlige mål. Vi er her for å spille vårt tredje spill i gruppefasen. Det er et viktig spill, vi må vokse i denne turneringen, jeg tror vi gjorde det mot Panama og deretter i prestasjonen mot Tunisia.

“Vi vil prøve å gjøre tingene bedre som vi ikke gjorde gjør det bra mot Tunisia, og da må vi passe på hvert enkelt individ for å være så sterke vi kan for knockout-fasen.Hvis det betyr at noen spillere må gå glipp av det, må det gjøres for teamets beste og for teamets beste, så jeg tror ikke det vil være noe problem å ta de beslutningene som er riktige. ”

Belgia har tre spillere på gule kort – en faktor som ennå kan ende opp med å avgjøre vinnerne av gruppe G hvis England og Belgia uavgjort – og Martínez er ikke forberedt på å sette De Bruyne, Meunier eller Vertonghen i en posisjon der de samler en unødvendig bestilling som vil utløse et automatisk forbud med én kamp. Belgia svette på Lukaku-skade og lover store endringer mot England. Les mer

“Det som betyr noe nå er å passe på suspensjonene våre,” sa Martínez. “Jeg tror det ville være veldig risikabelt og en virkelig gamble å spille noen av spillerne som er på et gult kort mot England, fordi du ikke vil ha noen spillere som mangler i knockout-scenen.Jeg tror på alle spillerne i troppen, så jeg tror ikke dette er som på klubbenivå, når du kunne velge 11 spillere og ikke tro på de andre.

“Jeg tror at alle i landslaget har fått nivået å spille for landslaget, og det er grunnen til at nå i kampen mot England må alle være klare, fordi alle skal være med å bidra. ”Fiveren: registrer deg og få den daglige e-posten til fotball.

Det ble lagt til Martínez at ved å gjøre engrosendringer risikerer han å miste noe av momentumet som Belgia allerede har bygget opp i verdensmesterskapet. “Nei, fordi jeg tror på disse 23 spillerne,” svarte han. “Vi har 23 spillere som jeg tror at noen kan spille.Hvis det er tilfelle, må de være klare til å glede seg over fotballen sin, så jeg tror ikke jeg skal være bekymret for faren for å miste fart. Det er motsatt. Vi trenger å skape fart i troppen, vi må ha spillere som ikke er klare til å være under, men spillskifte, og det oppnår du bare ved å se spillere på banen og ha en rolle der. ”