29. desember 2015. Nyttår kommer først

Fire poeng i tre kamper mot de ovennevnte grandiene ga laget til å gå til en annen pizzafest, og også for å fullføre kalenderåret på første linje, med samme antall poeng med Arsenal.

20. januar 2016. Nederlag sletter kalenderen

Nederlaget fra Tottenham 0: 2 i FA Cup på den tiden syntes ikke å være noe spesielt viktig, men etter det spilte Leicester i alle turneringer unntatt mesterskapet. På dette tidspunktet løp rivalerne sine rippling på grunn av vanlige kamper i Premier League, to hjemmekopper, Champions League eller Europa League. “Foxes” får muligheten til å hvile mye mer enn konkurrentene, og for første gang begynner lagets fans å seriøst tro på drømmens realitet, noe som nylig virket noe absurd.

6. februar 2016. Aggressiv holdning

Flere tusen fans av laget, jublet av seieren over byen 3: 1, sang: “Vi skal vinne mesterskapet!”. Klubben, som står øverst på bordet, har en fempunkts fordel. Tilhengerne trodde at Ranieri ville velge en konservativ stil å spille spillet mot “borgere”, og håpet på uavgjort. I stedet trekker klubben mål i tre minutter og ser ikke lenger tilbake.

3. april 2016. Ugjennomtrengelig forsvar

Det ser ut til at laget begynner å bli litt nervøst, men det påvirker nesten ikke det stabile settet av poeng. 1-0 mot Southampton og nå er “spurs” allerede sju poeng bak, og til slutten av mesterskapet bare seks kamper. Pizza har blitt en vanlig tallerken i Leicester-menyen: i to uker Casper Schmeichel, med hjelp av partnere, vil bringe antall tørre kamper til seks … i de siste syv kampene.

17. april 2016. Vardi Utfordringer og Diskvalifikasjoner

Fans av klubben er sint på dommeren John Moss, som serverte kampen mot West Ham. Dommeren i begynnelsen av andre halvdel sendte forut for å hvile Vardi, fjerne fra feltet for simuleringen. Angriperen skulle holde sin munn lukket, men hans dårlige kommentarer til dommeren kostet ham et annet diskvalifikasjonsspill. Sant, i siste øyeblikk pekte Moss på punktet i London-straffen, takket være at Leicester reddet et poeng for seg selv.