Dennis Bergkamp ble faktisk dyrket av Wenger

Det ble også lagt stor vekt på studentene deres. På Hertfordshire treningsbase blir alle detaljer installert på forespørsel fra Arsene Wenger. Han bestemte seg for hvor feltet skulle være, hvor spisesalen skulle være, og hvor treningsstudioet skulle være. Han fikk en veldig stor, nesten ubegrenset, carte blanche av handlinger. Dette er en virkelig unik sak. Arsen kjenner hver bolt på denne basen. Dette gjør at han ofte kan dukke opp på treninger og kamper på akademiet og se etter nye spillere.

Imidlertid er det ikke så mange kjente elever ved Arsenal. Men de som har bestått fra små lag og som har bestått alle ungdomskategorier er fulle.

I dag er det ikke så mange stjerner som dyrkes, men vi pleide å lære hvert år om supertalentet som en del av Gunners, som om et år, på 25+ millioner, vil gå til storslagen.

Husk: Thierry Henry, som kjørte laget sitt til verdensfinalen, vant nesten Champions League med Arsenal, og vant det sammen med Barcelona.

Dennis Bergkamp ble faktisk dyrket av Wenger. Patrick Weir, Robin van Persie, Nicolas Anelka, Samir Nasri, Ashley Cole, Cesc Fabregas – alle disse karene startet sin karriere som fotballspiller på høyt nivå med oppfordring fra Arsen. Disse menneskene betalte for Emirates Stadium, i forbifarten, teller utallige baller og vant flere titler.

Våre dager …
Wenger fortsatte å bøye linjen sin selv på de beste tider for laget. Ja, kanskje, den nye Henri ble ikke sluppet ut av dørene til akademiet, men det var noen gode spillere som av en eller annen grunn i fremtiden, av en eller annen grunn, ble overført til Manchester City. Det siste store salget av Arsenal var Samir Nasris overføring til “byfolkene”. Da fikk “Gunners” cirka 30 millioner euro. Og det er alt. I 5 år, ingen salg. Du vokser stjerner, Mr. Wenger.