En erfaren målvakt i London “Chelsea”

Butt kamper er over, og nå vet vi den fullstendige sammensetningen av verdensmesterskapsdeltakere som vil konkurrere om VM neste sommer. Men mange lag og fotballspillere som fortjener oppmerksomhet, vil ikke gå til Brasil. Footballhd.ru har samlet en liste over slike spillere.

Petr Cech
En erfaren målvakt i London “Chelsea” kan oppleve og ikke de beste øyeblikkene i karrieren hans, men er fortsatt en av de beste i bransjen. I nesten et tiår har Peter Cech vært en uunnværlig figur, både i klubben og i det tsjekkiske landslaget. Han har lenge vært nøkkelen ikke bare på feltet, men også i garderoben, mens du ikke glemmer å lede en beskyttende linje og utstede luksuriøse sparer. Absolutt den beste målvakten fra de som ikke vil spille i Brasil sommeren 2014.

Branislav Ivanovich
En annen Chelsea-representant. Forsvareren, som kunne spille både på flanken og midtforsvaret, kunne lett komme inn i et symbolsk lag på slutten av Mundial, men det serbiske laget kvalifiserte seg ikke. Ivanovich er sterk i luften, ikke kompatibel med kampsport og spiller godt ikke bare i sitt eget straffeområde, men også i noen andres – Benfica kan bekrefte dette til deg. I tillegg har han i nyere tid klart forbedret ballkontroll, noe som til tider øker angrepspotensialet og gjør at hans fravær på hovedfesten i fotballlivet er enda mer håndgribelig.

Daniel agger
Forsvareren til “Liverpool” har et bra spark med sin venstre fot og i løpet av tiden brukt på “Anfield”, er blitt en av de sterkeste sentrene i Premier League. Den 28-årige er en grunnleggende aktør i det danske landslaget, som tok andreplass i kvalifiseringsgruppen, men gjorde det ikke til leddene på grunn av det lave antallet poeng som ble scoret. Nå kan Agger bare fokusere på taler for “Liverpool” og vente på kvalifiseringsrunden for EM