For hvilken “Barcelona” fløy dommerresponsen?

Vi begynte å glemme hvilke talenter Arsenal en gang var kjent for. Disse evige fjerde plassene drepte vinnerne, men det er fremdeles utsikter. For å forbedre resultatene er det ikke nødvendig å bytte trenere, det er bedre å ta et mer kvalitativt utvalg av utøvere. Ingen revolusjon nødvendig, evolusjon nødvendig.

Må hver enkelt bli belønnet etter sine gjerninger. For hvilken “Barcelona” fløy dommerresponsen?
FootballHD.ru husker de fem mest resonante sakene der dommeren tok feil i favør av Barcelona.

I mange år har Barcelonas dårlige ønsker kastet gjørme på den katalanske klubben for bokstavelig talt alt: fra spillets stil til dommernes partiske holdning til motstanderne av den blå-granaten. Si, i en av Spanias mest titulerte klubber sitter alt fast på høyeste nivå. Og diskusjonen i denne sammenhengen handler ikke bare om UEFA, men om den “øverste”, som nesten “drukner” for Barcelona. Riktig nok, i den andre kvartfinalen i Champions League mot Atletico, var blagranas-fansen misfornøyd med den rettslige avgjørelsen. Helt mot slutten av møtet gjorde Nicola Rizzoli, som serverte Champions League-finalen i 2013 og den avgjørende VM-kampen 2014 mellom Tyskland og Argentina, en uhyggelig feil, hvorfra to udiskutable fakta følger. For det første spilte kapteinen på “madrassen” Gaby med hånden, og for det andre skjedde episoden inne i straffefeltet i Madrid. Av en eller annen grunn bestemte italieneren at en foul hadde skjedd utenfor landets grenser, og i stedet for en straff utnevnte han en straff.

Hovedmåleren for møtet gjorde en åpenbar feil, noe som påvirket det endelige resultatet av konfrontasjonen mellom Barcelona og Atletico. Ja, utfallet av spillet kan være annerledes, men det er ingen garantier for at katalanerne ville ha gjennomført en 11-metersstreik, og deretter gjennomført en overtid. Bare her snakker vi om noe annet. Enig, i løpet av det siste tiåret har vi på en eller annen måte vant oss til ideen om at dommeren ikke tar de mest entydige avgjørelser til fordel for den spanske grandee.