Fortell meg, hvor skal Shasty sitte? UEFA-trenere Sparta på Schalke

På onsdag Ščasnýs en vakker stadion Schalke ledet pre-match trening, men neste dag allerede i førerhuset eller på lekeplassen ikke kan.

“Det er teamarbeid, forbereder som et team, som en mann” sier en av assistentene Ščasného Zdenek Svoboda, som duell i Gelsenkirchen anta krefter trener. “Vi gjør alt sammen, Zdeněk har det siste ordet. Under kampen vi respekterer kravene til UEFA. ”

Ščasnýs betale for kritikk av dommerne etter åpningen kampene i Europa League i Tripoli, der den svake kroatiske dommeren Strahonja Sparta klarte å gjenkjenne to vanlige mål.Den andre dommen har fundamentalt påvirket resultatet (1: 1) fordi det skjedde på angitt tid. “Dette er en skam for fotball, dommeren gjorde bevisst, fra begynnelsen han visste hva han gjorde,” sinn når Ščasnýs

Ščasnýs har et forbud mot resultatene av de to cupkamper, som ble utgitt i begge kamper mot Schalke -. Til den torsdag, og det i to uker i Praha.Samtidig han Disiplinærkomiteen i UEFA bøtelagt tilsvarende 81.000 kroner.

Sanksjonene forby ytelsen trener betales på dagen av kampen fra ankomsten av teamet på stadion, som vanligvis er en og en halv time før kick-off time.

Hva betyr alt dette for Ščasného?

Mens spillere og andre medlemmer av teamet vil gå fra parkeringsplassen til hytta, Ščasnýs hodet rundt de utvendige gangveier til hovedinngangen som en av VIP publikum. Ikke i kabinen, selv i den tunnel som fører til banen, enn si på benken.

“For Sparta den vil påvirke”, sa sin motpart Andre Breitenreiter, Schalke trener.

“Når vår helg i Bundesliga rival avgjort ved slutten av kampen var bare noen få minutter.Og vi måtte reagere raskt, raskt endre noe, klarte likevel å kjempe for å gjøre noe. Uten en hovedtrener beslutning så raskt ikke gjør det, “han tenkte Breitenreiter.

Sparta hadde representanter fra European Football Union UEFA rapport der Ščasnýs stadion vil flytte og hvor vil være i spillet til å sitte ham til enhver tid for å finne og sjekke om straff respekterer. Samtidig UEFA har en plass på pallen for å godkjenne det var for nær bredt.

Ordrene UEFA slår også fast at forbudet gjelder for direkte kommunikasjon med teamet, inkludert mobiltelefon tilkobling.

Selv før du forlater stadion må være enig med sine assistenter respons til forventede hendelser som kan oppstå i løpet av spillet.For eksempel hvordan man skal reagere når laget taper hvis en spiller blir nødt til å trekke seg på grunn av skade eller når den mottar et rødt kort.

“Fotball er så mangfoldig, så skriptet kan ikke planlegges. Vi vil svare i løpet av kampen, “sa Svoboda.

Selv pausen mellom spilleren må Ščasnýs, men i det øyeblikket, mens tiden kommer, hvordan å gripe inn under en duell. For eksempel, over noen fra klubben, som har myndighet til å få tilgang til førerhuset kan sende en melding assistenter.

For Ščasného det vil ikke være første gang som passer når den ikke er på benken. I løpet av våren 2009 som trener for Zizkov fornærmet dommer i seriekamper i Kladno og ble dømt til fem kamper.Eller i løpet av kalenderåret 2007 var som trener, deretter Boleslav fleste ganger tatt opp på plattformen.

Forresten, er ikke den første Ščasnýs fra Sparta implementering team som kom i denne sesongen Cup straff fra UEFA. Hans assistent Stanislav Hejkal ikke tillatt på benken i første kamp i sluttspillet European League mot Thun. Det var straffen for oppførsel under represalier tredje innledende runde av Champions League mot CSKA Moskva

På den tiden italienske dommere Mazzoleni på 2:.. 2 neodpískal opplagt felling i straffefeltet på Lafata og strengt utelukket Matejovsky