Hvor mye kan du diskutere fremtiden for Bale?

Hvor mye kan du diskutere fremtiden for Bale? Når en vinger flyttet til Real Madrid i 2013, gjorde avisens folk bare det de vasket hans bein. Hvert år forlot han Madrid, men nå 2019, og han er fortsatt der. Han var viktig for “krem”, selv om han ikke ble en kultfigur.

Nå mer enn noensinne, er det antatt at walisiskmannen vil begynne å pakke sine poser. Han blir ofte skadet, og Real Madrid planlegger å bytte mye denne sommeren. Forholdet til treneren Zinedine Zidane er også spent. Generelt er fremtiden tåke. Hvilke alternativer har fortsatt en ung og full av maktballe?

5. Gå tilbake til Tottenham

Nå er Tottenham veldig forskjellig fra seg selv for seks år siden. Den nye stadion, statusen til grandee, verdensklasse trener – ingen vil skamme seg for å flytte her.

Bale vokste opp her som en førsteklasses fotballspiller, og returet vil være helt smertefritt. Hvem vet, kanskje fra slike “sporer” Bale ville ikke ha gått til “Real”.

Nå har Tottenham utmerket infrastruktur, noe som er viktig for krystallvingen.

Det er ingen hemmelighet at Bale familie vil være glad for å komme tilbake til London. Ingen språkbarrierer, kort avstand til det innfødte Cardiff … alt virker bra. Et problem: Regissør Daniel Levy liker ikke å bruke penger.

4. Manchester United

Interessen for de “røde djevlene” til Bale er like gammel som verden – i over ti år har Manchester klubben fulgt den walisiske mannen; før han var på Tottenham.

Ule-Gunnar Solskher er på dagsordenen – en fullstendig omstrukturering av en ærlig katastrofal komposisjon, ikke i stand til å kjempe mot en verdensklasse klubb. Selv stjernene er ikke så ivrige etter å klatre inn i denne sump, men Bale er en annen sak. Noe som skiller det fra andre. Ærlighet, åpenhet – de kvaliteter som er knyttet til “djevelen” fra fortiden.

MJ er fortsatt i stand til å tiltrekke seg stjerner – hvis ikke etter resultater, deretter etter lønn. I den nye klubben kan Bale bli ledende og en ledende aktør – og dette ser du, lyder attraktivt.

Igjen, Manchester i England, som også er et pluss. Denne utviklingen er mer enn mulig.