I den nye ligaen vil Bale definitivt bli den ledende aktøren

Vi må ikke glemme at det i få penger er få mennesker å kjempe tilbake kinesiske klubber som er klare for noe, bare for å tiltrekke seg det ledende europeiske og verdens talentet. Men spørsmålet er ikke bare i penger: den tidligere Wales landslags trener, Chris Coleman, jobber for tiden på Hebei China Fortune. Han og Bale gjorde en god jobb mens de jobbet sammen på Euro 2016, da dragerne kom til semifinalen. Mulighet for å gjenforene med en mentor kan være av interesse for Gareth.

I den nye ligaen vil Bale definitivt bli den ledende aktøren, og risikoen for skade er lavere. Her blir han den utvilsomme lederen – dette er nettopp hva hans ego har stått for i mange år.

Men la oss ikke glemme at i seks år har Bale forsøkt å lære spansk, hva kan vi si om kinesere? Nei, han snakker ikke kinesisk. Ja, og familien vil være vanskelig å tilpasse seg en helt ny kultur.

Så langt er det vanskelig å tro at Bale vil gå til Kina, men dette er sikkert mulig.

2. Reunion i Juventus

Langtidsbale. Hvor å gå nå walisisk?

Cristiano Ronaldo overgang til Juventus kan kalles vellykket. I den nye klubben er han allerede leder, og han er usannsynlig å være imot å spille med sin virkelige partner. Nei, de var ikke Druganov, sammen på banen var gode.

Nå planlegger turintsy å gå tilbake til stillingen til den ledende europeiske klubben, og for dette trenger de stjerner.

Vi må ikke glemme at Aaron Ramsey vil være her snart – Bale s kamrat i landslaget og bare en annen person som han vil spille utmerket.

Det er vanskelig å si hvor realistisk en slik overgang er. Bale krever mye penger, og i Torino mottar en Ronaldo allerede de gyldne fjellene. Juve kan rett og slett ikke trekke en slik overføring.

1. “Inter Miami”

Langtidsbale. Hvor å gå nå walisisk?

I 2020 planlegges det å lansere et David Beckham-prosjekt kalt “Inter Miami”. Tidligere England midtbanespiller og Manchester United trenger store navn for en vellykket start i MLS, og Bale kan bare være riktig for den nyopptatte klubben.

I den amerikanske ligaen vil Bale drepe omgående, og igjen, her vil han bli den mest fremtredende spilleren i turneringen. Det er mange fordeler: vær, språkbarrierer, anonymitet, golf, familieforhold …