Kallenavn av fotballklubber og deres opprinnelse

Fans sa at deres lag tilhører folket, dermed den stolte “tittelen”. Når det gjelder “hemorroider”, er dette morsomme kallenavnet “Spartacus” plikt til sin tidligere president Andrei Chervichenko. I et av hans intervjuer innrømmet han at kone hjemme spurte ham et spørsmål: “Kan du ikke kjøpe deg billigere hemorroider?”. Fikk et slikt uttrykk en sjanse til å gå ubemerket av “fiendens fans”? Selvfølgelig ikke! Vi legger til at “Spartak” også kalles “SpaMerami”, og dette ordet er ikke bare et derivat av navnet. Dette er en forklaring på at all press fra sovjetisk tid bare skrev om “rødhvite” og bokstavelig talt inspirerte folk til å være syke for “griser”. Til slutt legger vi til at “slavene” Moskva-klubben noen ganger kalles på grunn av at Spartak var leder av slaveopprøret

“Tom” – “Tomyaki”, “Siberians”, “støvler”

Kallenavn av fotballklubber og deres opprinnelse. Russland. Del 2 For første gang fikk klubben to kallenavn på grunn av sin geografiske posisjon, fordi byen Tomsk ligger i øst i Vest-Sibirien. Merkelig viser byens våpenskjold en hest, som også pryder klubbens emblem. Imidlertid kan Tomyaki ikke kalles “hester”, kallenavnet er allerede tatt av CSKA. Det skal bemerkes at laget ikke kaller “støvlene” ikke på grunn av kjedelig fotball som laget viser, spillet har ingenting å gjøre med det. Kallenavnet “Tom” mottok på grunn av klimaet i Sibir, som noen ganger gjør sine egne tilpasninger. For eksempel, for noen år siden, måtte Dynamo spille på en temperatur på -18 grader.

“Anji” – “Angevins”, “Dagi”, “Wild Division”

I midten av 90-tallet var tv-serien “Grevinnen de Monsoreau” veldig populær. Derfor er det første kallenavnet til laget – “Angevin”, det vil si emnene til hertugen av Anjou. “Dagami” -fanerne fra klubben ringte på grunn av konsonans med Dagestan. Men Anjis “wild division” var nylig, da Gazaev-epoken på CSKA endte, og Makhachkala-klubben begynte plutselig å kjøpe europeiske stjerner. Selvfølgelig økte teamet kraftig antall fans, og de bestemte seg for å sammenligne seg med kavaleriet, som en gang besto av innfødte i Kaukasus.