La oss bare fantasere av hensyn til interessen

Historielinjer fanger opp og intriger. Og her er statistikken over Champions League-semifinalistmøtene
Real Madrid mot Atletico: 176 kamper, + 96 = 37-46, scoret mål – 306: 234
“Ekte” – “Bayern”: 22 kamp, ​​+ 9 = 2-11, scorede mål – 31:33
“Ekte” – “Manchester City”: 2 kamper, + 1 = 1-0, scorede mål – 4: 3
Atletico – Bayern: 2 kamper, + 0 = 1-1, scoret mål – 1: 5
Atletico – Manchester City: spiller ikke med hverandre
Bayern – Manchester City: 6 kamper, + 3 = 0-3, scoret mål – 10: 9

Etter trekningen av Champions League vil det være en lignende prosess i Europa League. Husk at de ukrainske Shakhtar, Villarreal, Liverpool tok seg videre, og nådde semifinaleetappen i europacupen for første gang siden 2009/2009 sesongen, og Sevilla, som Unai Emery leder til semifinalen til den nest største klubben Eurocup for tredje år på rad.

La oss bare fantasere av hensyn til interessen. Jeg ser allerede alternativene dine i kommentarene. Min prediksjon for Champions League-parene: Real – Atletico, Bayern – Manchester City. Og i LE: “Liverpool” – “Miner”, “Villarreal” – “Sevilla”.

Generasjonen vi mistet. Hvordan Arsenal endret utviklingsvektoren
Yegor Gavrikov – om hvordan Wenger sluttet å vokse stjerner.
En gang sa Arsene Wenger: “Vi kjøper ikke stjerner, vi dyrker dem.” Med denne frasen fordømte han seg til å søke etter nye talenter. De første 15 årene av sin trenerkarriere gjorde franskmannen alt passende til sin frase, men da gikk noe galt.

Husker du hvordan det hele begynte …
Mer enn Arsene Wenger trente ikke noen talent i noen trener i verden. Franskmannen handlet ikke i henhold til ordningen til østeuropeiske land som kjøper unge spillere med potensial og gjør dem til gjennomsnittlige spillere. Wenger førte dem fra ungdom til superstjerne. Han var aldri redd for å sette de unge i komposisjonen, og avlsavdelingen hans var alltid på topp.

Gunners Coach begynte å introdusere en slik strategi ikke fra et godt liv. Det er ingen offisiell versjon på dette, men ryktene sier at dette har sammenheng med byggingen av stadion. Denne prosessen er ikke billig, så London-klubben måtte stramme beltene og ikke bruke penger på overføringer. Og så viste det seg at du også kan tjene penger på overføringer.