Nå er det på tide for Sulscher å peke ut til midtbanespilleren

Når det gjelder Manchester United, husker vi sikkert Paul Pogba. I 2016 kom han tilbake til sin egen klubb, og ble den dyreste fotballspiller i verden. Fra dette punktet gjorde vi bare det vi diskutert muligheten for denne overføringen. Er franskmannen god nok, spiller han der, passer karakteren hans til dette laget?

Nå er det på tide for Sulscher å peke ut til midtbanespilleren ved utkjørselen. Han er en av de beste i Premier League, men ingenting kan motivere ham. Han er rett og slett ikke interessert nok til å ta “MJ” til et nytt nivå. Han åpenbart ønsker å Zidanovsky “Real”. Hvis han vil, la han gå. En verdig fotballspiller, men ikke for United.

4. Alexis Sanchez

Devils, out! Topp fem Manchester United-spillere som forlater klubben om sommeren

Da Sanchez flyttet til United i januar 2018, virket dette som en stor prestasjon, spesielt siden Manchester City var interessert i chilenske. Han var den ledende aktøren i Premier League, som kunne lede hele laget.
Men vi vet alle at overføringen var en feil. Chilenske deltok i 29 kamper i Premier League, der han scoret tre mål og gjorde seks assists. Han er 30, og bedre vil han ikke. I “MJ” er han ikke selvsikker og viser ikke bare nivået som tilsvarer hans monstrøse lønn.

5. Romelu Lukaku

Devils, out! Topp fem Manchester United-spillere som forlater klubben om sommeren

Merkelig? Er mulig. I Premier League var Romelu Lukaku alltid god, og på Old Trafford er hans form ikke så dårlig. Belgien scoret 16 mål i sin debut sesong – takket være ham klarte å kvalifisere seg i Champions League.

Denne sesongen er annerledes. På hans konto – bare 12 mål. Ofte ser han scenen fra benken for et ekstra. “United” trenger en verdensklasse fremover, men Lukaku savner for ofte hundre prosentpoeng. Klubben trenger noen andre, mye tryggere og mer stabile.