Nå har Arsenal håp i horisonten

Du kan avskrive den på en velstående økonomisk stilling. Anta at nå har Arsenal blitt en klubb som er i stand til å holde på spillere. Men hvorfor kjøres kampene av Sanchez og Ozil, som ikke lenger flyttet til London i ung alder for fotballspillere? Totalt for dette paret har Londonere lagt ut nesten 100 millioner euro. Hvorfor nesten ingen elever i hovedrollene? Du vokser stjerner, Mr. Wenger.

Alle disse 5 årene, at det ikke var noen gode tilbud, så hver Arsenal-fan med håp mot tre modige unge menn, som var fremtiden. Vi snakker om Walcott, Wilshire og Ramsey. Den første ble umiddelbart kalt mottakeren Henri, selv om de bare var forent av posisjonen på feltet og nummeret. Henri Teo er fortsatt veldig langt unna, men briten er allerede 27. Det er slik tiden flyr. Og hvis tidligere hans meningsløse løping ble beskyldt for ungdom, er det nå ingenting å gi unnskyldninger for, og vi må innrømme at han ikke avslørte sitt enorme potensiale. Jack Wilshire og Aaron Ramsey er forkledd i skader, noe som også forhindrer dem fra å spille til fulle, selv om en slik gjeng midt i feltet er veldig søt. Men de viktigste forhåpningene til Arsene Wenger sa ikke ordet, nådde ikke et nytt nivå, og faktisk hvor mange samtaler som opprinnelig var. Stjerner, det gjorde de, akk, ikke. Du vokser stjerner, monsieur Wenger.

Oksleyd-Chamberlain dukket også opp, men denne sesongen setter ikke hovedtreneren hardnakket ham inn i line-up, og ifølge ryktene er han allerede blitt lagt ut for salg. Vi kan heller ikke si at Wenger reiste ham opp, siden han 22 år bare fikk et godt utgangspunkt og rykte i London. Ja, mange klubber vil kjøpe det, men det er lite sannsynlig at de vil være lag i Arsenal-kaliberet.

Nå har Arsenal håp i horisonten. Den eneste som virkelig kan gå til toppklubben er Hector Bellerin. Han er bare 21 år gammel. Og om sommeren drar han sannsynligvis til Barcelona. Han jages av en rekke klubber, men spanjolen vil sannsynligvis velge den katalanske klubben som oppdro ham. Kostnad Bellerina er nå rundt 15 millioner euro, men du kan selge forsvareren for alle 20, og gitt det faktum at Wenger tok det gratis, er dette en utmerket inntektskilde for London-klubben. Det virker som Wenger holder løftene sine.