Stjerner som ikke vil være på VM i 2014

Denne representanten for München “Bayern” i dag er kanskje det beste eksempelet på en moderne flankforsvarer. Måten en østerriksk kan spille i et angrep er bare fascinerende, og han forbedrer sine defensive handlinger hver dag. I det østerrikske landslaget ble han ofte brukt som midtbanespiller, da denne spilleren også har en følelse av et pass og evnen til å akselerere angrep fra midtpunktet av feltet. Dessverre kunne ikke østrigerne konkurrere med tyskerne og svenskene i deres gruppe, men vi vil sikkert se dem på Euro 2016.

Marek Gamshik

Stjerner som ikke vil være på VM i 2014. Del 1 Utførelsen av en utmerket visjon av feltet, nøyaktig pass, hardt arbeid og intelligens. Alle disse kvaliteter gjør Marek Hamshik til en avansert midtbanespiller av moderne europeisk fotball. Under ledelse av Rafael Benitez spiller Marek hovedsakelig topp 10 og gir store fordeler til klubben. I landsholdsspillet spiller han også en stor rolle, men alene klarte han ikke å trekke ut det slovakiske landslaget til VM. Selv om Slovaks-gruppen, hvorfra Bosnia og Hellas kom ut, ikke var det vanskeligste. De neste årene er Gamshik fortsatt å tilfredsstille oss bare på klubbnivå.

Aaron Ramsey

Stjerner som ikke vil være på VM i 2014
I løpet av de siste åtte månedene tok den walisiske midtbanespilleren i London “Arsenal” personlig kampen til et nytt nivå. Den plutselige scoring flair sammen med forbedringen av de tidligere kvaliteter gjorde ham til en av de mest verdifulle aktørene i engelskmesterskapet. For tiden har han 18 kamper for klubben denne sesongen, hvor han ga 5 assists og scoret 11 mål. I landslaget spiller Ramsey i samme ånd: i fem kvalifiserte kamper, scoret han tre mål. Denne fyren vil definitivt bli savnet på Mundial.