Trinnvis. Leicester er vei til mesterskapet

En annen ting er interessant: Ville en argentinsk starte et lignende spill hvis han var til roret av de samme superklubber som passerte dem? Nesten sikkert ikke. For noen år siden, da Simeone bare startet sin treningsbane, sa han at to ting var viktige for en trener: For det første å jobbe med suksess, må laget bygges i overensstemmelse med sin individualitet, for det andre må du jobbe med materialet du har til hånden, maskering svakheter og stressende styrker. Det virker, Diego sa hellvis det som ble sagt år siden.

Det er viktig å forstå at suksessen til “Atletico” er basert ikke bare på et klart forsvar og kule motangrep. Simeone bruker styrken i hver menighet, forkynner en veldig intens fotball, har en spesiell forbindelse med fansen. Klubben har en fantastisk ånd av krigere og en fantastisk tro på deres styrke. Men noen trener søker å innhente disse egenskapene i avdelingene, det er bare at Diego gjør det bedre enn andre. Dette kan ikke kopieres. Du kan lære noen generelle trender og særegenheter av stil, men faktum i saken er at Atletico er så bra takket være totaliteten av disse faktorene. Så det ville være naivt å forvente at de beste klubbene på kontinentet i økende grad vil nekte å eie ballen.

Trinnvis. Leicester er vei til mesterskapet
Feiringer over erobringen av kronen til Premier League på gatene i byen vil fortsette i lang tid. I dag går laget inn i feltet for første gang foran fansen som en seier.

“Foxes” ble mestere på mandag da de ikke engang kom inn i feltet. Hjemmekampen mot Everton vil være det første utseendet til den nyopprettede vinneren til folket. Claudio Ranieri og hans gutter vil motta en velfortjent ovasjon fra den overfylte stadion, som vil glede deg over de som har brakt hele byen med mye glede. På følelser, sa borgmesteren at denne hendelsen er enda viktigere enn reburialen av kong Richard III i fjor. Vi inviterer deg til å gjøre en tur gjennom sesongen av “Lester” med oss, forfriskende minnene om klubbens skritt til denne historiske begivenheten.