Montreal opplever den beste starten i historien. Og han tenker på Stanley Cup

“Alt passer perfekt sammen. Våre resultater er bedre gjennom hele kampen. Selv om vi leder og fortsatte å prøve å angripe. I dette ser jeg en stor forbedring, “sier kaptein Max Pacioretty.

Canadiens starter stort opp igjen ikke så overraskende. Wards trener Michel Therrien de siste årene alltid tilhøre den smale tuppen av NHL. Likevel, forrige sesong var veldig streng trener møtt med mye kritikk. Den kanadiske medier han ble mye kritisert, at deres dyktige team for å knytte en sterk defensiv taktikk og makt er avhengig av den beste spilleren i forrige sesong keeper Carey Price.

I begynnelsen av det nye året, men så langt ser det ut som noen ganger nådeløs trener instruert.Canadiens presenteres langt mer offensive taktikk, som i betydelig grad reflekteres i statistikken. Med en diameter på 34 skudd forsøk per kamp i denne sammenheng er de mest aktive i konkurransen.

“Langt mer vi angripe og få til en mer raketter. I tillegg forsvarere oss mye støtte på motstanders forsøke. Deres rask tilgang til angripere er mye å vite, det øker vår trykk i det offensive tredje, “sa Pacioretty.

Treneren Therrien, som ofte ble kalt det svakeste leddet i den berømte klubben, men vellykket start på sesongen oppskrevet. “Det etterlater meg i fred. Det er som når jeg kjører bilen. Også trenger jeg ikke ser i speil hva som skjer med meg. Bare ser frem til neste kamp mot Buffalo, “sa han etter tirsdagens seier 3: 0 mot den sterke St.Louis.

Den sterke forbedringen av Quebec-laget gir stort håp til fans som har ventet på Canadas Stanley Cup i tjuefem år. Canadas Canadiens har den beste muligheten til å vinne en total triumf.

Hvor finner du Montreal så vellykket?

Fortsatt unge spillere har vokst inn i lagets bakside de siste årene. Pacioretty, Gallagher og Galchenyuk sammen med de tsjekkiske angriperne Plekans presser offensivt. Coach Therrien utvider tiden på isen jevnt over alle fire angrepslinjer, og sparer kreftene i den tredje handlingen mye å vite. I tillegg gir Canadiens en av de beste defensivsporene i ligaen. I svakhet er de beste i det hele tatt.

Canadiens største våpen forblir i målposten.Carey Price etter fjorårets suksess i den kanadiske valget for OL i Sotsji presset sin ytelse til en helt annen kategori.

Han kontrollerte alle Keeper statistikk og fullt fortjent juni galla i Las Vegas vant alle de individuelle trofeer. Få mennesker forventet imidlertid å gjenta den historiske sesongen. “Carey Price er for tiden et annet sted,” sa Ken Hitchcock, en anerkjent trener av Blues-trener.

Montreal hylder sine manners fans med en maske som Gud.Sin økende popularitet kan sammenlignes med legendene i bretten Canadiens Ken Dryden og Patrick Roy. “På grunn av ham har vi en sjanse hvert år til Stanley Cup,” sier fans.

“I den siste sesongen av hans evner, vi ofte misbrukt. Dette året vi prøver å komme tilbake mer og bestemmer spillet før mål. Enda lenger Carey er fortsatt vår beste spiller “, sier en annen fordel Priceho Canadiens stjerne, P. K. Subban forsvarer.

Dominerende forestillinger Montreal unødvendig å overvurdere, men nå mest kjente klubben i verden i år vil ha en sjanse til å bringe den berømte cup hjem. Hvor hockey er førsteplassen.