Ovechkin har allerede over 900 poeng i NHL. Hvilke tall kan det trekke på?

“For å være ærlig, jeg visste ikke at jeg var så nær,” sa han til russiske spiss etter en duell i Calgary, hvor hans Washington vant 6: andre Han bidro til at mål og en assist, har i dag 901 poeng for sin kreditt og historiske tabellen allerede elite hundre angrep.

hundre Scott Stevens har 908 poeng, 915 legendariske Bobby Orr og Larry Robinson nitti 958. Alle disse sannsynligvis fortsatt overhalet denne sesongen.

“Hundre poeng er en stor milepæl. Jeg må takke lagkameratene mine, det er vanskelig å komme seg til noe sånt.Det er for meg og laget et spesielt øyeblikk, “sa den 30 år russer som også har gitt sin alder i de historiske tabeller fortsatt mye hopp.

Det er allerede klart at i Washington på slike tall ingen andre spillere ennå Han har ikke nådd og vil snart bli en leder blant sine landsmenn. Rille er for tiden fjerde bak Sergei Fedorov, har NHL samlet 1179 punkter, er den andre Alexander Mogilnij (1032) og den tredje Alexei Kovalev (1029).

Gitt at Ovechkin i siste sesonger samler i gjennomsnitt et poeng per kamp, ​​er det lett å beregne hvor mye tid det tar å nå toppen.Selvfølgelig er det ikke garantert at det vil fortsette å rulle i samme tempo for alltid, men minst dette er hva som kan forventes -. I alle fire kampene der han startet, hadde scoret et mål, for å gjøre ekstra lagt to assists

Fantastisk er målet spesielt sin liste, som ikke har og konkurransen fra 2001/02 sesongen (som skal legges inn i ligaen før fire år senere). Av totalt 901 poeng har det 479 mål, som er over halvparten. Fedorov, den beste russiske med 483 mål, bør være ydmyke i flere kamper.

Ovechkin i sin ti år lange karriere utenlands viste seks ganger overgår de magiske 50 mål og fire plaget opp over 100 poeng. I det historiske bordet av skyttere er nå på 50.plass allerede i år, men kan hoppe av minst ti trinn og flytte førti slovakiske Peter Bondra med 503 mål.

Og bare for sammenligning av 900 poeng vil være denne sesongen angrep og Ovečkinův stor konkurrent Sidney Crosby, som også gikk inn i NHL i sesongen 2005/06. Kaptein Pittsburgh har imidlertid gjentatte ganger mislyktes i å spille en fullstendig del av historien om gjentatt hjerneskake. Foreløpig har samlet 856 punkter (303 + 553) fra 633 starter. Hvis Crosby var frisk, sannsynligvis ville jeg ha vært mer interessert i grense tusenvis av punkter.