Safarova har ikke klart en introduksjon til Moskva, Championship kampen vil ikke lenger påvirke mesterne

Skjebnen til Safarov spanjolen Carla Suarez besluttet at de engelske Forberedelsene starter i Singapore i tilfelle videre til finalen i Moskva, som trenger to seire.

turneringen vinnere har absolutt ikke spille Karolina Pliskova. Hun trengte å vinne i Moskva, men tapte i 2. runde med Latvia Anastasiy Sevastov 3: 6, 6: 7 og vil ikke bli erstatning. Sannsynligvis som en uke før den endelige Fed Cup stede i Zhuhai turnerings Elite Trophy spillere fra 9 til 20 stillinger i diagrammet.

Singapore hadde brutt den sjette orden på tysk Angelique Kerber, riktignok Moskva spiller ikke. Det var nederlaget til safaren som ga henne sikkerhet. Og som den syvende, takket være fremskrittet til kvartfinalen i Moskva, ble vinneren av US Open Italian Flavia Pennetta kvalifisert.Hun umiddelbart etter bekreftelse av sin deltakelse i Singapore trakk seg fra Kreml Cup på grunn av en fotskade.

Turneringen spilles ut i dag også klára zakopalová. Trettitre tennisspiller er i hovedkonkurransen kom fra kvalifiseringen og ble seedet direkte inn i andre runde, fordi Spider opprinnelig fant sted fjerde seeded riket som sjekket ut. Koukalová beseiret 4: 6, 2: 6 Innenriks Svetlana Kuznetsova, som selv i det fjerde spillet i sin karriere kunne ta minst hundre

Årets finalist på Roland Garros Safarova Turnerings vinnere spille minst dobler med amerikansk partner Bethanie Mattekovou-. Sands’. Andrea Hlaváčková og Lucia Hradecká vil også spille i Singapore. I singler, er dobbeltvinneren av Wimbledon, Petra Kvitova, sikker på å delta.Masters starter på søndag.

Safarova mot venn og regjerende mester Pavljučenkovové sakte, begynte hun opp etter siste helse pause og bekjempe bakterielle infeksjoner uhrála i det første settet bare ett spill. . I det andre settet på 2: 5, men slo tilbake, etter møter kamp poeng vinner tie-break og kampen varte til dvouapůlhodinové kampen

Allertová semifinalen i Luxembourg klarer å forsvare, endte i runde 2

Fjorårets årets~~POS=HEADCOMP semifinalist Denisa Allertová i år falt i turneringen i Luxembourg i andre runde.Tsjekkiske tennisspilleren tapt tjueto og en halv time for 5: 7 og 2: 6. Doiovou Misaki japansk kvinne

Allertová siste Luxembourg vant seks, inkludert kvalifiseringskampene og klarte ikke å senere vinneren Annika Beck. Men nå, farvel allerede i andre duell, og ikke bundet til kvartfinalen i de to foregående turneringene i Guangzhou, der det var i finalen, og Linz.

Fremdriften til kvartfinalen på torsdag i Linz streber fjor beseiret finalist Barbara Strycova som er vevd sammen med Swede Johanna Larsson.